Pariuri online pe campionatul de Formula 1

0 Shares
0
0
0

Pariuri-online-pe-campionatul-de-Formula-1In mod indubitabil, masinile ne-au atras dintotdeauna atentia in orice forma s-ar gasi ele. Unii dintre noi dezvoltam asa o pasiune pentru motoarele pe 4 roti incat ne este practic imposibil sa concepem lumea fara prezenta lor.

Plusand insa, o parte dintre iubitorii de automobile duc aceasta pasiune la extrem, investind anumite sume de bani atat in achizitionarea lor, cat si in pariuri online al caror subiect il constituie aceste adevarate bijuterii. Biletul zilei de azi 

Tocmai pentru acele persoane care nu se sfiesc sa isi etaleze cunostintele din domeniul auto, pentru oricare dintre cele doua situatii anterior mentionate, casele de pariuri online aduc un plus in ceea ce priveste aceste aspecte, dand posibilitatea utilizatorilor sa mizeze si pe alte lucruri decat pe sporturi cu mingea sau pe competitii ce au in prim plan necuvantatoarele.

Asa a luat nastere ideea de a paria pe cursele de Formula 1, o competitie marcata de multi cai putere, de patima si bucurie, transmisa dincolo de circuit pana in randul iubitorilor de pariuri  sportive online.

Formula 1 este un domeniu in care pasionatii auto isi pot arata vastele cunostinte, iar producatorii de masini isi pot etala incredibilele modele. Masinile participante la aceste curse sunt unele de mare putere, viteza acestora depasind valorile unei masini obisnuite. Accelerarea acestora se produce in doar cateva secunde, facand deliciul tuturor pasionatilor auto.

Numele grele din acest domeniu precum Audi, Mercedes sau BMW, sunt unele dintre cele ce aduc la start masinile de super putere, gata de a fi lansate in lupta. Pe langa aceasta, firmele producatoare de anvelope de performanta isi pot etala noutatile, create special pentru acest gen de evenimente.

Masinile participante la aceasta cursa de mare amploare trebuie sa indeplineasca o serie foarte larga de conditii, reglementate clar de regulamentele de participare. Acestea se refera la toate caracteristicile masinii, incepand de la criteriul estetic (forma aerodinamica, accesorii mobile, accesorii statice) si pana la caracteristicile tehnice sau cele de siguranta, nerespectarea lor ducand in mod clar la o descalificare fara drept de apel.

Motoarele trebuie sa aiba capacitatea cilindrica de 2400 centimetri cubi, iar cei opt cilindri in V sunt asezati la 90 grade. Greutatea acestora trebuie sa fie de minim 95 de kilograme, iar transmisia trebuie sa fie pe 2 roti. Numarul minim de viteze este de 4, ajungandu-se la un maxim de 7. De asemenea masinile trebuie sa indeplineasca cateva conditii de securitate, care limiteaza pericolul in eventualitatea producerii unui incident.

Pentru aceasta, echipamentele de protectie trebuie executate numai din anumite tipuri de materiale, un exemplu clar fiind spatiul alocat pilotului (cockpit), care beneficiaza de o atentie sporita din punct de vedere al sigurantei.

Cursele sunt dispuse pe 3 etape, intr-o sesiune de calificari ce poate tine suporterii cu sufletul la gura. Prima etapa este cea care defineste calificarea primelor echipe pentru turul urmator. Durata ei este de aproximativ 20 minute, iar la finalul acestei curse, 7 dintre jucatori vor fi eliminati.

Cea de-a doua etapa ii aliniaza la start pe cei 17 jucatori ramasi, dintre acestia inca 7 se vor urmand a se delimita foarte clar, pentru etapa urmatoare. In cea de-a treia etapa, de o durata de 10 minute, se vor lupta pentru fiecare pozitie in parte, ultimii zece jucatori promovati.

Cel mai cunoscut tip de pariu in cazul competitiei de Formula 1 este cel numit Head to head, ceea ce se refera la capacitatea pariorului de a numi dintre 2 concurenti, pe cel care va termina cursa pe pozitia cea mai buna (Pole position).

De asemenea, pentru a spori optiunile de pariere si, implicit, de castig, mai poate fi indicat pilotul care pleaca de pe prima pozitie in cursa sau, pentru a fi pe intelesul tuturor, pilotul care a obtinut cel mai bun timp in etapa de calificari, plecand din grila de start de 24 de pozitii, cu un avantaj din punct de vedere spatial pentru restul cursei pe toata lungimea traseului. Cel mai cunoscut tip de pariu insa, ca in oricare alt model de competitie, este cel care include numirea pilotului care va castiga cursa.

Campionatul de Formula 1 este un eveniment sportiv urmarit de milioane de oameni, drept pentru care si agentiile de pariuri se grabesc sa isi expuna ofertele lor. Astfel, pe site-uri precum www.pariuri-x.ro vom gasi intotdeauna cele mai complete informatii cu privile la competiile de acest gen, actualizate in functie de modificarile suferite pe intreaga durata a competitiei.


Alte articole:
1.Mareste-ti castigul cu pariurile de tip “spread”
2.Cum putem plasa pariuri pe net 24/24
3.Cum plasam un pariu castigator
4.Pariori stiutori, pariori castigatori !

0 Shares
You May Also Like