Ce tip de rochie pot alege pentru mine?

Ce tip de rochie pot alege pentru mine?
Femeile gasesc in magazine o multime de rochii femei, insa cu greu se pot decide care e cea potrivita pentru ele. Uneori, trebuie sa recunoastem ca umblam zile intregi prin magazine, vedem zeci de rochii, insa nimic nu ne place.

Daca si tu ca femeie ai astfel de probleme, o solutie ar fi sa-ti cauti rochia potrivita online, pe site-ul www.coolcrok.ro. Aici vei gasi o multime de modele de rochii femei, de la o multime de producatori, cum ar fi Diesel sau Olivia Hops. Toate detaliile le gasesti pe site.

Nu toate femeile stiu sa-si aleaga rochia potrivita. Daca si tu ai probleme in a-ti alege rochia potrivita, in cele ce urmeaza iti vom spune cui se potrivesc anumite tipuri de rochii.

Rochia dreapta

Daca-ti plac rochiile drepte si vrei sa-ti cumperi una, ar putea fi o idee buna, insa in cazul in care esti o persoana inalta, sau o persoana scunda care vrea sa para mai inalta. Rochiile drepte sunt de asemenea potrivite pentru persoanele care nu vor sa-si scoata in evidenta bustul.

Rochia fara bretele

Vara e ideal sa ai o rochie lejera, fara bretele. Insa, se potriveste ea tuturor persoanelor de sex feminin? Bineinteles ca nu. O rochie fara bretele ti se potriveste atunci cand ai brate ungi si frumoase pe care vrei sa le evidentiezi si atunci cand nu ai probleme cu kilogramele in plus. Daca te deranjeaza sa iti evidentiezi decolteul, o astfel de rochie nu este potrivita.

Rochia cu talie inalta

Acest tip de rochie este potrivit pentru persoanele care vor sa nu-si scoata in evidenta bustul. Rochia cu talie inalta este potrivita si pentru femeile care au putina burtica, deoarece atentia cade pe solduri si picioare cand te imbraci cu o astfel de rochie.

Rochia in forma de A

Daca ai probleme cu kilogramele in plus, rochia de tip A este potrivita. Ea este mai stransa pe bust si mai lejera in jos, ceea ce avantajeaza persoanele plinute. Asadar, daca ai un posterior generos, solduri mari sau burtica mai mult decat ar trebui, o rochie de acest gen ti-ar putea sta bine.

Rochia decoltata

Rochiile decoltate pot fi decoltate in linie dreapta sau in forma de V. In mod categoric decolteul in forma de V atrage multe priviri, asadar gandeste-te bine daca vrei sau nu asta.

Rochia petrecuta

Acest tip de rochie este potrivit pentru toate siluetele. O parte a acestei rochii se petrece in fata, cealalta dedesubt si se leaga la mijloc cu un cordon. Decolteul vine in forma de V si este o rochie perfecta pentru tine, indiferent de corpul pe care il ai.

Un lucru e cert, indiferent de corpul pe care il ai exista rochia perfecta pentru tine. Modele de rochii sunt o multime, tot ce trebuie sa faci este sa o gasesti pe cea potrivita pentru tine. Cauta pana cand gasesti ceea ce ti se poriveste cel mai bine si cu siguranta vei atrage in mod pozitiv toate privirile.

Tagged: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *