Ce preturi au margelele din pietre semipretioase?

ce-preturi-au-margelele-din-pietre-semipretioase
Daca va doriti margele din pietre semipretioase ati dori sa stiti ce preturi au aceste bijuterii, pentru ca sunt totusi pietre semipretioase, care sunt destul de valoroase.

Aceste pietre pot fi agat crazy, ametist, aragonit, aventurin, citrin, cuart, cristal de gheata, goldstone albastru, sau rosu, granat, howlit alb, hematit, jad, onix negru, opal, opalit, turcoaz, turmalina multicolora, etc.

Preturile sunt oferite pentru o bucata, deci se vor calcula cate bucati se folosesc la margelele respective. In primul rand, conteaza in stabilirea pretului cat de pretioasa este piatra respectiva, apoi diametrul respectivei pietre de la 4mm, 5mm, 6mm, 7 mm, 8mm, 10mm, 11mm, 12mm, si atunci cele cu diametrul cel mai mic au preturi mai mici, fata de cele cu cel mai mare diametru, din acelasi material.

Conteaza si forma acestor pietre, cubica, sau inimioare, lacrimi sau opturi, pentru ca aici este implicat si procesul tehnologic, cat de dificil este de realizat un model lacrima sau inimioara, insa aici preturile sunt apropiate.

Desigur, clientele care isi doresc cu orice pret, un anume model de margele nu vor studia prea mult preturile, mai ales daca au un buget pentru astfel de achizitii, vor cauta mai intai sa aleaga ceea ce isi doresc cel mai mult, vor alege piatra pretioasa care le place cel mai mult, indiferent de pret.

Dar daca vor sa faca un cadou, si nu au un buget prea mare, unele dintre cele care doresc sa achizitioneze margele din pietre semipretioase, vor putea sa isi calculeze pretul conform detaliilor pe care le au aceste pietre care apoi sunt insirate, si formeaza margelele pe care le doresc respectivele cliente, fie pentru ele, fie pentru a le oferi.

Si pentru ca totusi in alegerea unor margele nu ar trebui sa conteze atat de mult pretul, pentru ca nu sunt bunuri de larg consum, sunt achizitionate, prin urmare, doar pentru anumite ocazii, pretul mai ridicat poate reprezenta valoarea acestor bijuterii, rezistenta lor in timp, puterea pietrelor semipretioase din care sunt fabricate.

Si daca se mai spune ca bijuteriile sunt de nepretuit, atunci studiati preturile doar pentru a cunoaste daca vi le puteti permite, si nu pentru a discuta despre faptul ca bijuteriile sunt scumpe.

Nu sunt scumpe, pentru ca au valoare, pietre semipretioase sunt mai dificil de gasit, de prelucrat, este o adevarata arta care isi merita renumele, au si puteri vindecatoare, asadar pretul pe care il platiti uneori nu reflecta valoarea pieselor, pentru ca vanzatorii incearca sa se adapteze concurentei, si sa ofere uneori si reduceri, totul in interesul clientelor, care daca vor deveni cliente permanente, atunci va fi un castig de ambele parti. In concluzie, margelele raman printre cele mai cumparate bijuterii oferite cadou, cu ocazii speciale, pentru ca sunt simple si frumoase si redau stralucirea de care fiecare dintre personajele feminine are nevoie, fiind o calitate inascuta a femeilor, care contribuie la cresterea farmecului personal si al aspectului misterios pe care nu doar o vedeta, ci si o persoana necunoscuta il pot amplifica purtand bijuterii.

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *