Șosete fără presiune din bambus

Șosete fără presiune din bambusCu siguranță v-ați aflat cel puțin o dată  în situația de a nu avea ce șosete să purtați pentru că niciuna din perechile din sertar nu vă mulțumea pe deplin. Ba nu aveau lungimea potrivită, iar pantofii preferați deveneau un chin de purtat din cauza bătăturilor,ba materialul nu permitea pielii să respire și transpirația se instala rapid… Sună cunoscut, nu?

De acum încolo nu mai este nevoie să faceți niciun compromis! Șosetele fără presiune INTENSO, disponibile pe Șosetăria.ro sunt soluția ideală la problemele dvs.

Un aspect foarte interesant și inovativ este că acestea sunt confecționate din fibre de bambus. Ați auzit bine, da !

Haideți să discutăm puțin despre avantajele utilizării fibrei de bambus pe post de material textil!

În primul rând, bambusul crește extrem de rapid și nu necesită diverse ierbicide pentru întreținere și implicit nici prea multe resurse umane nu sunt implicate în procesul acestuia de creștere, spre diferență de bumbac, care presupune exact contrariul. Astfel, este de apreciat un producător care alege să folosească fibra de bambus ca materie primă pentru a confecționa diverse piese de îmbrăcăminte.

Pe lângă faptul că economism energie, un alt beneficiu demn de lăudat al fibrei de bambus este că țesătura obținută are un aspect moale, fin și lucește natural foarte frumos. Unele surse susțin chiar că este mai calitativă decât celebra mătase!

În al doilea rând, fibra de bambus are proprietăți antibacteriene, nu produce reacții alergice și nu irită pielea. De asemenea, fibrele de bambus nu se electrizează și permit pielii să respire cu 20 % mai mult decât o face țesătura de bumbac. De menționat este și că această alternativă a bumbacului sau a altor țesături absorabe transpirația, păstrând pielea uscată și ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute.

Acestea fiind zise, șosetele INTENSO sunt ideale pentru persoanele care în mod normal sunt alergice la materialele textile ce au în componență și fibre sintetice. În plus, aceste șosete  facilitează circulația sanguină, fiind potrivite pentru cei care petrec ore în șir în picioare sau la birou.

Aceste șosete sunt disponibile într-o gamă variată de mărimi, cât și de culori. Mărimile pornesc de la 35 și ajung până la 46, astfel că pot fi achiziționate atât de doamne, cât și de domni, fiind grupate în felul următor : 35-37, 38-40, 41-43 și 44-46. Referitor la culori, discutăm despre următoarele nuanțe : albastru închis (granat), albastru deschis ( jeans), gri ( grafit), negru, alb și bej, ceea ce le face extrem de ușor de asortat și de purtat.

Acest produs, la fel ca toate celelalte vândute de cei de la Șosetăria.ro, respectă cele mai înalte standarde de calitate de la nivel european.

Poate vă întrebați cum trebuie să aveți grijă de aceste șosete… Ei bine, nu trebuie să faceți vreun efort special… Ele pot fi spălate la mașina de spălat la maximum 40 de grade Celsius pe un program normal, însă trebuie să aveți grijă să nu folosiți vreo substanță chimică. De asemenea, nu trebuie călcate și nici spălate cu înălbitor.

Acestea fiind zise, șosetele INTENSO sunt achiziția perfectă pentru pretențioși, fiind un partener de nădejde în zilele lungi și obositoare !

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *