Ochelari speciali cu numeroase avantaje

0 Shares
0
0
0

Ochelari speciali cu numeroase avantajeCompania audio Bose produce acum si ochelari. Ar trebui sa protejeze ochii, dar, de asemenea, sa-l rasfete pe purtator cu un sunet bun, fara a-i deranja pe ceilalti.  Ochelarii de soare, au fost conceputi pentru a efectua apeluri telefonice si a asculta muzica sau podcast-uri.

Ramele ochelarilor pe care Bose ii ofera sunt in doua versiuni, „Alto” ​​unghiular si „Rondo” rotund. Ambele amintesc de modelele populare si deseori copiate de la un alt producator.

Marea diferenta este fapul ca exista mai multe difuzoare foarte mici incorporate in lungimea bratelor pentru urechi ale cadrelor. Asadar, ochelarii de soare ar trebui sa inlocuiasca castile si sa fie buni pentru apeluri. Continutul si conversatiile vor ramane private si experienta av fi una uimitoare.

Aceasta promisiune este complet respectata si pusa in practica. Muzica poate fi ascultata foarte tare, intr-un mod linistit, chiar si la aproximativ 50 la suta din volum si nimic sau foarte putin se poate auzi de fapt din exterior.

Nivelul de confort al acestor ochelari de soare audio Bose Frames Tempo este de peste 80%. Muzica ascultata patrunde clar prin urechile asculatorului si ofera o experienta unica. Cel mai bun avantaj al acestor ochelari este suntul clar si nederanjant pentru alti oameni, chiar daca acestia se afla la metro sau pe strada. Ochelarii isi asuma confidentialitate reala atunci cand este efectuat un apel telefonic, chiar daca cineva se afla in apropiere.

Cu toate acestea, este uimitor cat de bine functioneaza sunetul pentru purtator, cel putin intr-un mediu linistit. Melodii precum „Bored and Razed” de pe noul album Raconteurs „Help Us Stranger” sunt destul de echilibrate, mai ales cand vine vorba de chitare si voce. Cei carora nu le place sa poarte casti se vor bucura de ele.

Marele avantaj este ca, in timp cemuzica este ascultata, se poate auzi tot ceea ce se intampla in zona. Se va putea auzi masina care se apropie sau oamenii ce vorbesc.

De exemplu, daca este vant afara sau daca se va circula cu bicicleta, sonorul se va schimba semnificativ din cauza zgomotului vantului. Difuzoarele se lupta apoi sa sune impotriva vantului. Avand in vedere difuzoarele mici, sunetul nu este rau, cel putin pentru cei care poarta ochelarii.

Se poate percepe basul ca pe cel mai inovativ lucru. De exemplu, cu „The Raven” din Alan Parsons Project, se va putea auzi clar basul pe tot parcusrul melodiei. In piesa „Summertime Magic” de Childish Gambino, sunetul este de asemenea unul foarte bun. Cu podcast-uri si carti audio, desigur, nimic din toate acestea nu este o problema, mediile pronuntate sunt suficiente pentru cuvantul vorbit.

Acesta este probabil unul dintre motivele pentru care Bose promoveaza acesti ochelari, care, potrivit producatorului, este „prima platforma de realitate augmentata speciala pentru continut audio”. Acest sistem ar trebui sa permita aplicatiilor ce includ continut audio, un sistem foarte bine definit si o experienta unica.

Cateva astfel de aplicatii sunt deja disponibile pentru Android si iOS. Avand in vedere pretul foarte bun, ramele arata foarte diferit de ochelarii de soare normali, ceea ce sugereaza ca sunt foarte originali, inovativi, unici si diferiti.

0 Shares
You May Also Like