Ce accesorii pentru telefoane vi se potrivesc?

Ce accesorii pentru telefoane vi se potrivesc?Nu exista nici o indoiala ca smartphone-urile moderne sunt dispozitive cu adevarat grozave, pentru ca le putem folosi in foarte multe scopuri dupa cum bine stim cu totii.

Smartphone-urile Android si iPhone-urile care vin cu sistemul de operare iOS, vin cu niste sisteme de operare si hardware excelente, care ofera milioane de aplicatii uimitoare. Deci, cand cumparati un smartphone nou in aceste zile, primiti un pachet minunat.

Cu toate acestea, smartphone-urile sunt doar o platforma care poate fi imbunatatita folosind accesorii minunate. Desi exista diverse accesorii concepute special pentru unele smartphone-uri, unele accesorii sunt compatibile cu aproape toate dispozitivele. Deci, aruncam o privire catre cateva dintre cele mai importante accesorii telefoane pe care le puteti cumpara.

Acumulatori portabili

Incarcatoarele portabile sau bancile de alimentare sunt ceva ce aproape toata lumea cumpara in aceste zile si asta pentru ca, indiferent de capacitatea bateriei pe care o are smartphone-ul dvs., nu este niciodata suficient.

Daca sunteti in cautarea unei banci de energie care sa va acopere aproape toate dispozitivele, ar trebui sa alegeti un asemenea incarcator cu o capacitate de incarcare de 20.000 mAh.

Exista de exemplu astfel de acumulatori portabili care au dimensiuni reduse astfel incat sa incapa in buzunar. Unele asemenea accesorii vor include cabluri incorporate cu conector microUSB, Lightening si USB-C.

Suport auto pentru smartphone

Exista foarte multe persoane care lucreaza pe taxi, sau sunt agenti de vanzari, si care in fiecare zi petrec mai multe ore in trafic. Pentru acesti utilizatori de smartphone, cu siguranta unul dintre cele mai eficiente accesorii telefoane, este un suport pentru smartphone.

Nimic nu poate fi mai util pentru un asemenea utilizator, decat un suport care ii permite sa aiba aproape telefonul, pentru a fi ghidat de aplicatii precum Google Maps sau Waze, pentru a ajunge la destinatie.

Benzi pentru a tine telefonu la brate

Ar fi grozav daca toata lumea dintre noi ar putea cumpara un dispozitiv de urmarire de fitness separat. Cu toate acestea, costa mult si nu toti putem economisi acest tip de bani. Deoarece smartphone-urile noastre pot urmari, de asemenea, fitness-ul nostru, puteti utiliza aceste benzi pentru a va atasa smartphone-ul la brat pentru a va urmari exercitiile.

Astfel de accesorii nu au preturi mari, insa sunt deosebit de utile, mai ales pentru cei care se antreneaza in sala de fitness.

Selfie stick

In zilele noastre, este o moda sa ne facem selfie-uri si sa le postam apoi pe Instagram sau pe Facebook. Exista utilizatori care folosesc foarte mult telefonul mobil pentru a-si face poze pe care sa le posteze pe retelele de socializare, astfel incat aleg sa treaca la urmatorul nivel, si sa isi cumpere si accesorii special pentru a obtine selfie-uri perfecte.

Un asemenea accesoriu este un selfie stick, care ajuta utilizatorii sa obtina fotografii de grup mai frumoase, sau sa fotografieze din unghiuri greu accesibile fara un asemenea accesoriu.

Accesorii pentru obiectivul camerei

Majoritatea smartphone-urilor in aceste zile vin cu camere superbe si in timp ce fac poze decente, ce se intampla daca doriti sa le imbunatatiti performanta si mai mult? Ei bine, puteti cumpara intotdeauna un dispozitiv de fixare pentru lentile.

Exista diferite atasamente ale camerelor disponibile pentru lentile, care pot fi cumparate la cele mai atractive preturi. Foarte multi utilizatori folosesc asemenea accesorii (lentile macro universale, lentile macro, lentile cu unghi larg, etc.).

Casti wireless

Castile wireless reprezinta o alta preferinta a utilizatorilor, in materie de accesorii telefoane. Unii folosesc aceste accesorii cand se afla in mijloace de transport in comun, altii la sala in timpul antrenamentului. Cert este faptul ca aceste casti sunt mult mai eficiente decat castile cu fir, si au preturi reduse.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *