Care sunt fazele reconstructiei unghiilor cu gel?

Care sunt fazele reconstructiei unghiilor cu gel?Din ce in ce mai multe femei decid sa aiba grija de mainile si unghiile lor pentru a avea un aspect bine ingrijit si impecabil pentru o lunga perioada de timp printr-o extensie de unghii cu gel, o solutie perfecta nu numai pentru a permite unghiilor noastre sa creasca mai sanatoase si mai puternice, ci si pentru obtine aspectul pe care l-ai dorit dintotdeauna!

  1. Pregatirea

Sa incepem prezentarea noastra de ansamblu asupra pasilor unei extensii profesionale corecte de unghii cu gel cu prima faza, cea de pregatire.

Indepartam orice urma de lac de unghii prezenta pe suprafata unghiei cu un solvent fara acetona si apoi procedam prin asprirea si opacizarea unghiei naturale folosind un buffer.

Matifiam unghia actionand usor, cu miscari circulare moi pe toata suprafata, si impingem usor cuticulele spre radacina unghiei.

  1. Gelul de contructie

Al doilea pas consta in aplicarea unui gel de constructie Gelaxyo pe toata unghia si, desigur, in prelungirea ei daca se doresc unghii mai lungi decat permit cele naturale.

Odata finalizat acest pas, procedam prin degresarea suprafetei unghiei cu ajutorul unui patrat de bumbac presat inmuiat in Nail Cleaner, lichidul specific pentru a usca si curata perfect unghia!

  1. Crearea bombingului

Atat in cazul utilizarii tips-urilot, cat si a sablonului de extensie, faza de aplicare a gelului de constructie si crearea bombing-ului sunt de o importanta fundamentala pentru a obtine un finisaj perfect si un aspect natural!

Cu mici miscari circulare ale pensulei, creati o mica minge de gel si aplicati-o in centrul unghiei: intindeti gelul imaginandu-va impartirea unghiei in 6 zone: Incepem de la centrul suprafetei unghiei, apoi zona cuticulei, trecem spre partea exterioara a unghiei, apoi spre partea interioara, varful coltului liber si, in final, definim lucrarea perfectionand perimetru.

Evident, fiind un produs foto-intaritor, va fi necesar sa folositi o lampa UV sau LED pentru ca gelul sa catalizeze timp de aproximativ 2 minute, uscandu-se si fixandu-se perfect pe unghie!

  1. Pilirea si definirea formei

Odata terminata catalizarea gelului, sa trecem cu faza de pilire si definire a formei noastre, necesara pentru a putea oferi unghiilor un aspect cu adevarat natural si perfect! In cazul unei extensii cu sabloane, vom elimina aceste sabloane adezive inainte de a continua cu aceasta noua faza a muncii noastre.

Degresam suprafata unghiei cu nail cleaner pentru a elimina stratul de dispersie de gel si, folosind pila curbata, lucram la convexitate.

Cu ajutorul unei pile dreapte definim dupa unghia in trei miscari, lucrand pe cele doua laturi si apoi pe lungime!

  1. Manichiura cu gel este gata!

Sa eliminam orice reziduu de pilire cu o perie de curatare… si iata ca extensia noastra de unghii cu gel a prins in sfarsit contur!

Ajunsi la aceasta etapa a muncii noastre, putem decide in mod evident daca continuam cu aplicarea unui finish sau daca ne infrumusetam si personalizam munca cu un gel colorat sau, din nou, daca dam viata unui Franch sau unui Nail Art Style.

Oricare ar fi alegerea voastra, a urma pas cu pas toate fazele corecte pentru o intindere perfecta si profesionala va fi esentiala pentru a va asigura ca munca depusa rezista bine si arata impecabil!

In acest articol am vrut pur si simplu sa rezumam pasii necesari si sa cream o sinteza rapida; pentru a afla mai multe si a descoperi toate detaliile si secretele unui job complet si perfect, va reamintim sa va documentati in continuare si sa nu renuntati din a incerca!

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *