Cat costa sa calatoresti in Japonia?

Cat costa sa calatoresti in Japonia?Daca esti pe cale sa calatoresti in Japonia, este posibil sa te ingrijoreze costurile, asa ca iata o propunere de ruta cu costuri pentru 2 saptamani, care acopera principalele destinatii precum Tokyo, Kyoto si Osaka.

In total vorbim de 1473 USD de persoana, adica mai putin de 7 mii de lei romanesti pentru 2 saptamani de calatorie. Vorbim despre o calatorie cu buget mediu, cu cazare intr-un hotel bine situat, cu baie privata.

Cat costa sa stai in Japonia?

Aproximativ 100 USD pe noapte in Japonia va fi mai mult decat suficient daca esti in cautarea unui hotel bine situat si calificat pentru 2 persoane. Totusi, in cazul unei oferte sau al norocului, vei reusi sa gasesti si mai ieftin de atat. In medie costa 83 USD pe noapte, deci 1090 USD pentru 2 persoane, 13 zile. De persoana am vorbi despre 545 USD pentru cazare.

Cele mai frumoase hoteluri din Japonia

Kyoto – Charter Hotel Kyoto Bettei: la cativa pasi de Muzeul Kyoto si Palatul Imperial Kyoto. Exista o statie de metrou la 5 minute de mers pe jos. Costul pe noapte per camera pentru 2 persoane a fost de 70 USD. Poti intra pe Framey.io pentru mai multe informatii si optiuni.

Osaka – S-peria Inn Osaka Hommachi: Un hotel foarte curat, confortabil, ideal pentru o odihna buna. Situat la doar 2 statii de metrou de Castelul Osaka. Costul pe noapte per camera pentru 2 persoane a fost tot de 70 USD.

Tokyo:  Am ales un hotel in zona Asakusa, de fapt, langa faimosul sau templu si la doar 5 minute de mers pe jos de o statie de metrou. Se numeste Super Hotel Asakusa si il consideram una dintre acele mici bijuterii pe care le gasesti cu noroc: locatie buna, mic dejun tip bufet inclus, foarte curat si chiar si un bar gratuit in fiecare seara pentru oaspeti (da, vinuri, beri si cocktailuri la liber). Costul camerelor pentru 2 persoane este in medie de 100 USD. Un excelent raport calitate/pret in centrul orasului Tokyo.

Cat costa sa mananci in Japonia?

Mancarea in oras in Japonia poate fi foarte scumpa, dar se gaseste si mancare ieftina daca cunosti macar putin zona. Deci, indiferent de bugetul tau, vei gasi optiuni. In restaurantele locale exista meniuri de peste o mie de yeni, aproximativ 7,5 USD. Acestea sunt mese simple, cu alimente tipice, de la sushi la preparate din carne. Pentru micul dejun, aproximativ 5 USD poate fi suficient si pentru cine aceeasi cantitate de mancare daca mergi la restaurantele locale sau cel putin 15 USD daca cauti ceva mai potrivit.

Daca aceste preturi ti se par mari, exista optiunea de mancaruri preparate in supermarket pentru aproximativ 700 de yeni / 5 USD sau alternative de fast-food de la 500 de yeni / 4 USD.

Pentru un buget mediu in care combini totul, 30 USD pe zi ar putea fi de ajuns. In total 420 USD.

Cat costa transportul in Japonia?

Transportul in Japonia este considerat costisitor, totusi calatorii au optiunea de a cumpara asa numitul “Japan Rail Pass”. Acesta este un permis de transport care iti permite utilizarea nelimitata a transportului operat de JR pentru o perioada specificata de timp – perfect pentru o excursie de doua saptamani in aceasta minunata tara.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *