Carcasa Agent18 EcoShield pentru iPod Touch

0 Shares
0
0
0

Carcasa Agent18 EcoShield pentru iPod TouchIn acest articol o sa va prezentam o carcasa deosebita pentru iPod Touch si anume modelul Agent18 EcoShield. Daca esti in cautare de huse telefoane la preturi fara concurenta, intra pe AccesoriiGsm.ro.

Aceasta carcasa are un design perfect pentru iPod, se pliaza foarte bine pe device, este foarte rezistenta si protejeaza ipod-ul de zgarieturi si loviri sau chiar cazaturi de la distante importante.

Materialul reciclabil folosit la producerea acestei carcase este un material prietenos cu mediul inconjurator, avand o minima amprenta de carbon, in asa fel incat tu sa te simti bine, stiind ca protejezi si mediul, folosind-o.

Carcasa EcoShield vine si cu un protector de ecran de tip anti-glare pentru evitarea zgarieturilor superficiale si minimizarea daunelor la nivelul ecranului, in cazul unor loviri puternice. De asemenea, include si un adaptor de tip dock, universal.

Carcasa are deschideri pentru toti conectorii prezenti pe iPod, dar si pentru celelalte controale, cum ar fi cel on/off (deschidere – inchidere) sau cele de volum. Desi aceasta carcasa asigura foarte bine protectia partilor laterale, nu blocheaza cu nimic ecranul frontal.

Carcasa este destul de subtire si nu adauga o greutate suplimentara importanta, device-ului pentru care a fost conceputa. Iti poate face ipod-ul sa para mai usor de tinut in mana si de butonat si de asemenea, mai greu de scapat, mai ales daca ai mana transpirata sau uda.

Specificatiile generale ale carcasei:
•    Grosime: 0.41 inch
•    Latime: 2.62 inch
•    Inaltime: 4.47 inch
•    Greutate: aproximativ 17 grame.

Culorile disponibile pentru aceasta carcasa sunt urmatoarele:
•    Black (negru)
•    White (alb)
•    Purple (violet)
•    Blue (albastru)
•    Pink (roz)

Trebuie tinut cont de faptul ca aceasta carcasa nu se va potrivi si pentru modelele din prima generatie de iPod Touch. Daca aveti un astfel de device, trebuie sa va orientati catre un alt model de carcasa. Modelul acesta se potriveste pentru iPod Touch-urile din generatia a doua si a treia. Pretul este de 19.34 dolari, un chilipir dupa parerea noastra.

Pentru cei care isi doresc un grad de protectie si mai bun, recomandam fratele mai mare al acestei carcase si anume modelul Agent 18 ClearShield. Aceasta carcasa are un design unic, conceput din policarbonat dur si transparent. Carcasa este ceva mai groasa ca cea prezentata anterior, dar ofera un grad superior de protectie. Nu este totusi foarte groasa.

Are de asemenea un ecran protector de tip anti-glare dar si un stand pentru masa, ca accesoriu inclus in pachet. Pretul acestei carcase este ceva mai scump, decat al modelului EcoShield si anume 25.42 de dolari, dar merita, pentru materialele folosite si sporul in siguranta pe care il aduce.

Culorile disponibile sunt doar albul (transparent), iar dimensiunile sunt aceleasi cu ale modelului EcoShield, singura diferenta fiind materialul folosit in constructie.

Aceste 2 carcase sunt alegeri perfecte pentru protectia iPod Touch-ului tau, fie ca esti un utilizator normal, care doreste sa-si pastreze device-ul in conditii foarte bune cat mai mult timp, fie ca esti un spirit aventurier, care isi cara iPod-ul dupa el in excursii si vrea sa-i asigure o protectie cat mai buna.

0 Shares
You May Also Like

TehnologieCe este Wi-Fi Direct?

Multa lume a auzit de Wi-Fi, dar nu stie practic ce reprezinta aceasta tehnologie. Unii oameni folosesc aceasta…