Peste 10 000 de laptopuri salvate de OnLaptop

Procesul de digitalizare este intr-o puternica dezvoltare, atat la nivel antreprenorial, guvernamental, cat si educational. Tehnologia are o importanta din ce in ce mai mare, fiind folosita la joburi, in scoli, dar si in timpul liber, fiind o sursa bogata de divertisment prin gaming si streaming de seriale si filme.

Laptopurile au devenit unele dintre cele mai utilizate instrumente tehnologice din ziua de azi, imprumutand avantajele telefoanelor mobile, dar si a PC-urilor, acelea de a avea o portabilitate crescuta cu o performanta foarte inalta.

Insa, odata cu trecerea timpului si a utilizarii intense, acestea inevitabil vor incepe sa se miste mai greu, anumite piese sa se deterioreze sau sa numai faca fata cerintelor de sistem a programelor preferate. In astfel de cazuri este indicat si recomandat sa apelati cu incredere la un service specializat precum OnLaptop pentru a-l repara si upgrada, astfel incat sa va puteti bucura in continuare de el.

OnLaptop – peste 10 000 de laptopuri salvate si reparate

Cel mai mare depanator de laptopuri din Bucuresti, OnLaptop este alaturi de clientii din toata tara, oferindu-le acestora oportunitatea de a-si salva device-ul avariat, mai ales daca aleg sa beneficieze de noul serviciu creat Premium Service.

Cu ajutorul acestuia, clientii din orice colt al tarii pot beneficia de servicii de calitate si profesionalism prin PickUp& Return gratuit, laptopul dumneavoastra fiind ridicat de catre un curier si adus la sediul OnLaptop in cele mai sigure conditii pentru reparatii.

Aici puteti opta, pe langa repararea sau inlocuirea pieselor si pentru o  curatare temeinica de praf sau de un posibil upgrade pentru a va face device-ul mai rapid si mai performant. Dupa terminarea acestor operatiuni, laptopul va fi livrat din nou in mainile dumneavoastra in cel mai scurt timp.

In peste 10 ani de activitate, OnLaptop a reusit sa remedieze si sa salveze peste 10 000 de laptopuri avariate, peste 90% dintre acestea fiind rezolvate chiar in aceasi zi. Motivul acestui succes deosebit poate fi atribuit tehnicienilor plini de experienta si a profesionalismului de care dau de fiecare data dovada.

OnLaptop inlocuieste display-ul in doar 60 de minute

Display-ul, memoria RAM, HDD-ul sau SSD-ul, bateria si multe alte piese pot fi schimbate in cel mai scurt timp. Aceste componente vitale se pot uza si pot ingreuna buna desfasurarea a proiectelor si task-urilor dumneavoastra.

Indiferent de defectiune sau eroare de soft, OnLaptop incearca si reuseste de fiecare data sa remedieze problemele pentru a va permite sa va bucurati in continuare de laptop. Pe site-ul acestora veti gasi pret display msi laptop, dar si alte branduri cunoscute, aici gasind cu siguranta ecranul potrivit pentru device-ul detinut.

In ziua de azi, tot mai multe persoane au inteles beneficiile si avantajele de a lucra cu un service de laptopuri profesionist, fiind una dintre cele mai bune si accesibile metode de a-si recupera device-ul avariat. OnLaptop este unul dintre cei mai importanti depanatori de laptopuri din Romania si impreuna cu noul serviciu Premium Service, sunt pregatiti sa va ajute sa va recuperati sistemul in cel mai scurt timp.

Tagged: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *