Cele mai bune idei de decorare a casei tale cu flori

Cele mai bune idei de decorare a casei tale cu flori
Florile sunt o modalitate frumoasă de a adăuga puțină viață și culoare casei tale. Dar dacă nu ești atent, insa, pot fi și o cheltuială foarte mare. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți un pret decent atunci când vine vorba de decorarea cu flori.

Nu cumpăra primul buchet de flori pe care îl vezi. Fă-ți timp pentru a compara prețurile la diferite florarii. S-ar putea să fii surprins de diferența de preț.

Cumpărați în sezon.

Florile de sezon sunt de obicei mai ieftine decât cele care sunt în afara sezonului. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei buchet ieftin si frumos, asigurați-vă că achizitionati florile din acea  luna.

Face ca spațiul să se simtă mai primitor, mai colorat și adaugă o notă de eleganță. Dacă sunteți în căutarea de inspirație pentru a vă decora sufrageria cu flori, iată cateva dintre cele mai bune idei.

Florile sunt o modalitate excelentă de a adăuga o notă de frumusețe și eleganța casei tale.

  1. Pune o vază cu flori proaspete pe masa din sufragerie.
  2. Adaugă o notă de romantism dormitorului tău punând flori pe noptieră.
  3. Creați o piesă centrală frumoasă pentru măsuța dvs. de cafea aranjând flori într-o vază elegantă.
  4. Decorează-ți intrarea cu un buchet drăguț de flori.
  5. Așezați o vază cu flori în biroul dvs. de acasă pentru a lumina spațiul.
  6. Adaugă un aranjament floral pe blatul din baie.
  7. Îmbrăcați-vă ferestrele din bucătărie in ghirlande de flori

Decorarea locuintei cu flori este o modalitate excelentă de a adăuga o notă de frumusețe naturală. Există multe moduri diferite de a încorpora flori în decorul tău, iar opțiunile sunt limitate doar de imaginația ta.

De la vaze simple, pline cu flori proaspete, până la aranjamente mai elaborate, florile pot lumina orice spațiu. Și cu atât de multe tipuri diferite de flori din care să alegi, poți găsi cu ușurință potrivirea perfectă pentru stilul tău. Asadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a adăuga un pic de viață în plus locuintei dumneavoastra, luați în considerare decorarea cu flori.

Florile sunt o modalitate frumoasă de a vă decora casa. Dar cu atât de multe tipuri diferite de flori din care sa alegi, poate fi dificil să știi pe care să le folosesti. În această postare îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să alegi florile potrivite pentru locuinta ta.

Când culegi flori pentru decorarea locuintei este important să iei în considerare schema de culori a camerei tale. Veți dori să alegeți flori care completează culorile din camera dvs. De exemplu, dacă aveți mult albastru în camera dvs., poate doriți să alegeți flori galbene sau portocalii.

De asemenea, este important să te gândești la dimensiunea camerei tale atunci când alegi flori. Dacă aveți o cameră mică, veți dori să alegeți flori mai mici. Dar dacă ai o cameră mare, poți alege flori mai mari.

În cele din urmă, vei dori să te gândești la tipul de atmosferă pe care vrei să-l creezi în camera ta. Vrei o cameră calmă și senină? Sau vrei o cameră plină de viață și vibrantă? Tipul de flori pe care îl alegeți va juca un rol important în crearea atmosferei pe care o doriți.

Flori colorate pentru casă

Există atât de multe moduri de a adăuga culoare decorului, iar una dintre cele mai de impact este prin intermediul florilor. Florile pot lumina orice spațiu și pot adăuga o notă de natura casei tale. Dacă sunteți în căutarea celor mai bune flori, iată câteva dintre preferatele noastre:

  1. Margaretele Gerbera sunt o alegere clasică pentru a adăuga culoare locuintei. Cu florile lor mari și gama largă de culori, cu siguranță vor face senzatie.
  2. Lalelele sunt o altă opțiune excelentă pentru a adăuga culoare. Vin într-o gamă largă de culori, iar frumusețea lor simplă este perfectă pentru orice spațiu.

Florile roșii

Dacă doriți să adăugați un plus de culoare decorului casei, nu există o modalitate mai bună de a o face decât cu un frumos buchet de trandafiri roșii. Trandafirii sunt modalitatea perfectă de a injecta putin romantism în orice spațiu, iar nuanța lor bogată va face cu siguranță orice cameră să se simtă mai vibrantă.

Daca vrei sa fii romatic cu partenera ta, pune-i pe masa un buchet cu 31 de trandafiri in forma de inima! Cu siguranta o vei impresiona. Indiferent dacă îi expuneți într-o vază pe măsuța de cafea sau într-un aranjament frumos, trandafirii roșii vor aduce cu siguranță o notă de eleganță si stil.

Florile albastre

Dacă sunteți în căutarea unei note de culoare în decorul locuintei, nu căutați mai departe decât flori albastre. Aceste flori albastre sunt modalitatea perfectă de a adăuga o notă de luminozitate oricărei încăperi.

Florile galbene

Vrei să adaugi un strop de culoare decorului casei in care locuiesti? Luați în considerare adăugarea unor flori galbene! Galbenul este o culoare veselă care poate lumina orice spațiu. Există multe tipuri diferite de flori galbene din care să alegi, așa că le poți găsi pe cele perfecte pentru stilul tău. Unele dintre preferatele noastre includ floarea soarelui, narcisele și lalelele.

 

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *