Cum pot dubla durata de viata a bateriei?

Cum pot dubla durata de viata a baterieiSa ai un smartphone este un lucru preferat de marea majoritate a populatiei, in special de populatia tanara. Daca ai un smartphone este foarte important ca acesta sa fie dotat cu cel mai bun acumulator.

Daca e sa ne referim la acumulatorii buni pentru Samsung, trebuie sa ne referim la acumulatori Samsung originali. Avand in vedere faptul ca si asa bateria te tine putin, acestia sunt ideali.

Nu gasesti acumulatori Samsung originali la orice pas. Unii vand astfel de acumulatori la un pret mic, deoarece nu sunt originali. Insa, pentru astfel de produse cu adevarat de calitate, intra pe www.accesoriigsm.ro.

Durata de viata a telefonului depinde si de cum iti folosesti telefonul. Trebuie sa ai in vedere faptul ca poti face anumite setari, setari care ajuta la cresterea autonomiei smartphone-ului tau. Iata la ce se refera cateva dintre acestea:

GPS-ul. Folositea GPS-ului este o functie foarte utila soferilor. Multi insa, omit sa opreasca GPS-ul atunci cand nu il folosesc. Nu folos GPS-ul doar asa, din pura placere daca nu ai neaparata nevoie de el.

Fundalurile dinamice. Wallpeper-urile dinamice sunt foarte atractive. Poti alege tot felul de fundaluri impresionante, cum ar fi picaturile de ploaie, ninsoarea sau tot felul de cascade. Ei bine, chiar daca ne plac, acestea consuma mult din bateria telefonului. Este adevarat, nu si atunci cand sunt in modul stand-by. Evita sa folosesti astfel de fundaluri, oricat ar fi ele de atractive.

Aplicatii fara reclame. Asa cum bine ai observat, multe din aplicatii au inserate reclame. De ce se intampla asta? Pentru ca acele aplicatii sunt platite prin inserarea acestora. Astfel de aplicatii genereaza trafic si ocupa spatiu de stocare, fapt pentru care trebuie evitate. In plus, marea problema consta in faptul ca ele cresc in mod substantial consumul de energie.

Transferul de date. Indicat este sa folosim un astfel de transfer prin Wi-Fi. De ce? Pentru ca transferul de date se face mai repede. Insa, nu uita de faptul ca daca vei tine wireless-ul pornit intreaga zi, bateria se va epuiza repede, fapt pentru care este recomandata oprirea lui atunci cand nu folosesti internetul.

Widget-urile. Aceste mini-ferestre sunt atractive si foarte utile. Insa, ne place sau nu, ele cresc consumul de energie al telefonului tau. Daca vrei sa-ti cresti autonomia telefonului, incearca sa eviti pe cat posibil folosirea acestora.

Modul Avion. Poate n-ar fi rau sa te mai deconectezi de la tot ce inseamna internet, retele de socializare sau convorbiri lungi si plictisitoare, si sa-ti mai folosesti din cand in cand telefonul doar pentru a asculta muzica sau pentru a face fotografii. Folosirea telefonului in modul Avion, va micsora consumul de energie.

Restul lucrurilor importante pentru cresterea autonomiei telefonului tau doar le amintim, pentru ca le stii cu siguranta. Despre ce este vorba? Reducerea luminozitatii, oprirea conexiunii 3G, oprirea Bluetooth-ului sau inchiderea aplicatiilor din fundal. Aceste lucruri chiar conteaza si vei vedea cum te vor ajuta daca le pui in practica. Daca nu le poti respecta pe toate, incearca macar o parte din ele.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *