Cerceii candelabru – un accesoriu care te scoate din zona de confort

Cerceii candelabru - un accesoriu care te scoate din zona de confortCerceii sunt accesorii pe care orice fata ii poarta indiferent de ocazie, sunt pur si simplu niste accesorii trendy care nu se vor demoda niciodata.

Fie ca ii poarta zi de zi pentru zilele cand se indreapta spre serviciu, fie pentru ocaziile mai speciale cand s-ar putea sa aleaga o pereche de cercei candelabru argint. Cerceii sunt si vor fi un accesoriu care intotdeauna  va scoate in evidenta feminitatea.

Stim ca cerceii se poarta in functie de ocazie si nu este bine ca in mijlocul zilei pe strada, la o plimbare in parc, sa alegem sa ne accesorizam cu o pereche de cercei stralucitori, mari si din argint. In primul rand nu se vor potrivi cu tinuta, si nici cu contextul.

Chiar si atunci cand vorbim despre cercei, aceste accesorii simple si cu care suntem atat de obisnuite, necesita atentie din partea noastra pentru a-i alege corepunzator in functie de context.

In general, cerceii mici sunt preferatii multor femei datorita faptului ca sunt mai simplu de asortat, sunt mai subtili, dar iti dau stralucire, sunt confortabili si se potrivesc cu aproape orice. Indiferent de varsta, cerceii mici sunt alegerea multor doamne si domnisoare, deoarece ii pot asorta cu blugi, fuste si bluze elegante.

In schimb, atunci cand ne gandim la cerceii candelabru de argint, deja ne referim la niste accesorii care exprima feminitatea si eleganta, stilul si scot in evidenta farmecul fiecarei femei.

Acest tip de cercei, mari, decorati cu modele si pietre pretioase, sunt in trend si se poarta si anul acesta. Atunci cand alegi sa ii porti, este recomadat sa ai parul strans astfel incat acesta sa nu acopere stralucirea si frumusetea acestor accesorii.

Prin faptul ca acesti cercei candelabru sunt atat de spectaculosi, ei ofera un accent feminin chiar si unei tinute banale. Este important sa stim ca atunci cand alegem sa purtam astfel de accesorii sa nu exageram.

Asta inseamna ca vom incerca sa evitam alte accesorii supradimensionate. In caz contrar, intreg aspectul oferit de accesoriile alese va fi unul supraincarcat si deloc potrivit.

Aceste accesorii au rolul de a-ti scoate in evidenta femininatea. Sa spunem ca ai ales sa porti o pereche de cercei candelabru argint, fii sigura, vei fi remarcata daca i-ai combinat bine cu tinuta. Daca optezi si pentru un colier statement, atunci nu vei face decat sa iti ascunzi personalitatea si fermecul dupa niste accesorii prea indraznete si nepotrivite.

Orice accesoriu poate aduce tinutei refinament si stralucire daca este ales bine. Acestea pot alunga monotonia unei tinute banale, si pot accentua trasaturile feminine.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *