Cum se aplica pardoselile decorative?

Cum se aplica pardoselile decorative?
Atunci cand vrem sa infrumusetam anumite spatii, de cele mai multe ori avem la indemana culoarea.

Pardoselile decorative sunt astazi si ele colorate si pline de viata si pot readuce farmecul unei camere anoste, insa pentru a putea fi aplicate exact asa cum trebuie, trebuie sa avem langa noi o firma de constructii cu adevarat specializata in acest domeniu.

Pardoselile decorative sunt de fapt sisteme de materiale sintetice, menite sa creeze suprafete exploatabile, usor de ingrijit si de curatat, care sa substituie de fapt necesitatea folosirii materialelor uzuale de tip parchet, gresie si faianta, mozaic sau beton. Astfel de materiale sunt usor de pus in opera, insa recomandarea specialistilor este aceea de a apela la o firma de constructii care sa ne poata ajuta in acest sens.

O pardoseala decorativa are de cele mai multe ori la baza rasini sintetice de aoperire, create in asa fel incat sa aiba un nivel ridicat de duritate si rezistenta, astfel incat sa poata fi exploatate fara probleme. Acest lucru este important deoarece in acest fel pardoselile pot trece testul traficului, indiferent de ce tip ar fi acesta.

Pardoselile decorative pot fi executate din rasini poliuretanice sau din rasini epoxidice si pot avea diverse accesorii care sa le ajute sa fie mult mai bune din punct de vedere calitativ. In acelasi timp, ele sunt perfect capabile sa preia incarcari din cele mai dure, fiind astfel elemente de constructii cu o durabilitate si o rezistenta foarte mare.

Pardoselile de acest tip au de cele mai multe ori un aspect fin si lucios. Aceste tipuri de pardoseli pot fi utilizate atat in mediul casnic, cat si in cel comercial si industrial. Gamele noi de pardoseli decorative sunt din ce in ce mai cautate in randul show-room-urilor, in cazul spitalelor si clinicilor, dar si in cazul saloanelor de infrumusetare sau a altor incinte similare. Acest lucru se datoreaza si faptului ca suprafetele rezultate sunt usor de curatat, fapt ce sporeste atuu-urile detinute de aceste produse.

Insa pardoselile decorative nu sunt doar fine si lucioase. Ele pot fi si anti- derapante, iar acest lucru se datoreaza amestecarii rasinilor speciale cu o anumita cantitate de nisip cuartos de o anumita granulometrie. In cele mai multe dintre cazuri acest nisip este presarat pe suprafetele acoperite cu un strat proaspat de rasina, urmand ca firele de nisip care nu au fost inglobate de rasina sa fie suflate de pe suprafata.

Pardoselile decorative pot avea inglobate diferite modele, in functie de fiecare firma de constructii care le pune in opera. O firma de acet tip este www.avangart.org, o firma specializata pe aceste tipuri de lucrari, care se poate lauda cu un personal specializat, cu cele mai bune cunostinte si cu cele mai performante utilaje. Iar acestea nu sunt vorbe in van.

O singura privire aruncata pe acest site ne va scoate la lumina informatii din constructii despre care pana acum nu am avut cunostinta. Acest lucru este important deoarece in acest fel ne putem da seama ca tot ceea ce stiu acesti specialisti este real si ne poate ajuta cu adevarat in demersul nostru de a construi corect.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *