Achizitionarea unui troler este mai mult decat alegerea unui simplu accesoriu

Achizitionarea unui troler este mai mult decat alegerea unui simplu accesoriuProducatorii de bagaje sunt atenti la cerintele companiilor aeriene si incearca sa produca valize in asa fel incat acestea sa nu pice testul atunci cand sunt trecute prin sistemele de securitate ale companiilor aeriene.

Achizitionarea unui troler este mai mult decat alegerea unui simplu accesoriu. Chilipirurile tentante si agentii de vanzari pun, oarecum, presiune asupra voastra si puteti deveni de multe ori confuz.

Primul lucru pe care un agent de vanzari ar trebui sa va intrebe este modul in care va deplasati si cat de des calatoriti.

Nevoile tale in ceea ce priveste un troler vor fi diferite daca sunteti un calator frecvent cu o comaniea aeriana sau sunteti un calator ocazional cu autocarul.

Cand vine vorba de dimensiunea unui troler si greutatea acestuia conteaza. Trenurile si autobuzele au spatiu limitat iar companiile aeriene vor percepe taxe suplimentare daca bagajele depasesc marimea, numarul si limitele de greutate impuse.

Greutate unui troler este o preoblema cu care se confrunta multa lume. Excesul de greutate poate aduce costuri in plus.

Materialul din care este construit un troler este o chestiune de preferinte. Bagajele din material textil pe ambele parti pot fi usoare si flexibile insa acestea nu sunt rezistente la apa. Bagajele cu carcasa dura va pastreaza hainele uscate si in conditii de siguranta insa zgarieturile se pot observa rapid pe acest material. In cazul in care vrei sa alegi o carcasa dura te poti indrepta spre policarbonat, un material durabil si usor.

Materialul policarbonat este mai usor in greutate decat modelele mai vechi de polipropilena si ofera o protectie mult mai mare.

Bagajele din nylon ballistic sunt cu adevarat foarte scumpe dar este un material durabil. Poliesterul este folosit pentru bagajele mai ieftine. Pe piata, veti gasi, de asemenea, bagaje de inalta densitate cum ar fi cele din bumbac. Acesta este destul de durabil insa nu este la fel de rezistent ca si nailonul.

Trolerele, de asemenea, vin si intr-o piele sintetica facuta cu un strat special pe tesatura care este destul de rezistenta.
Indiferent de materialul pe care-l alegeti, trebuie sa fiti atenti la toate colturile exterioare, colturi care trebuie sa fie robuste.

Uitati-va dupa fermoare din material gros care sunt cusute dublu pe ambele parti. Manerul unui troler trebuie sa fie extensibil si sa poate fi utilizat cu usurinta. Rotile sunt o binefacere pentru orice fel de calatorie.

Un troler trebuie sa fie usor chiar si atunci cand este plin, trebuie sa puteti sa-l ridicati si sa-l transportati usor. Ultimul lucru pe care doriti sa-l faceti este sa va luptati cu bagajele intr-un aeroport aglomerat.

Un agent de vanzari bine pregatit ar trebui sa fie in masura sa raspunda la toate intrebarile pe care le aveti legate de un troler iar acest lucru va poate usura munaca foarte mult.

Inainte de a porni la cumparaturi setati-va un buget pe care sunteti dispus sa-l investiti intr-un troler si incercati sa gasiti un echilibru intre calitate si cost doar acest echilibru pret calitate il gasiti doar la www.sportaddict.ro asa  ca nu ezitati sa ne vizitati pentru noile oferte din acest sezon .

Alte stiri actuale :

1. Wizz Air a mărit taxa pentru bagajele de mână fără să anunțe
2. Libertatea te ajută | Recuperarea unui bagaj uitat în tren
3. Haos pe Otopeni: Decolari intarziate, bagaje transportate manual, pasageri infuriati 
4. BAGAJE de 80.000 de euro. Uite ce VEDETĂ DE LA NOI a plecat în concediu cu O AVERE

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *