De ce ai anevoie de o copertina pentru clădire?

De ce ai anevoie de o copertina pentru clădire?O nouă copertină clădire bej lasă ușa să strălucească într-o lumină nouă – la propriu, deoarece culoarea copertinei are un impact semnificativ asupra aspectului zonei exterioare.

Culorile au, de asemenea, efecte diferite în ceea ce privește starea de iluminare, protecția solară și luminozitatea. Noua copertină este o achiziție pentru mulți ani, dacă nu chiar decenii. Pe lângă calitatea materialelor utilizate, tehnologia sofisticată și instalarea profesională, poliesterul pentru copertine are o importanță deosebită.

Copertina de culoare bej oferă umbră, formează o barieră de protecție împotriva radiațiile UV dăunătoare și protejează împotriva vântului și a ploii ușoare. În plus, este ușor de întreținut și respinge murdăria, astfel încât culoarea arată proaspătă și luminoasă chiar și după mulți ani.

Copertina clădire bej – Caracteristici

Produsul este rezistent la rupere și are o elasticitate bună. Poliesterul pentru copertine este, prin urmare, un material special multifuncțional care depășește aspectul său șiîndeplineşte  multe cerințe. Este ușor de îngrijit, impermeabil, rezistent la apă oferă o bună rezistență.

Pentru a te putea bucura de copertina ta mulți ani, calitatea materialului selectat este extrem de importantă. Cadrul este realizat din oțel și aluminium, rezistente la rafalele de vânt. De asemenea, copertina este creată cu brațe telescopice reglabile, fiind acționate de o manivelă.

Culoarea copertinei este importantă și trebuie să corespundă propriului gust, să se potrivească cu casa și să poată îndeplini toate cerințele de umbrire, atmosfera și starea de iluminare dorită. Culoarea bej este una dintre culorile cele mai potrivite, fiind rezistentă la praf, formează o umbra plăcută și creează confort.

Pentru ca aceste caracteristici să fie îndeplinite chiar și după mulți ani, copertina trebuie să fie de cea mai bună calitate. Depinde în special de materialul utilizat și de prelucrarea de bază. Copertina rezistentă la apă și murdărie, UV și rezistentă la intemperii este fabricată din poliester de înaltă calitate cu acoperire PU.

Copertina cu cadru robust

Cadrul robust din oțel oferă copertinei stabilitate și durabilitate. Acest produs poate fi folosit nu numai ca o copertină pentru ușă, ci și ca o acoperire completă a ferestrei. Ansamblul nu necesită găurire sau dibluri, nu deteriorează fațada casei și poate fi îndepărtată fără a lăsa reziduuri.

Prin urmare, este ideală pentru ușa de la intrare. Datorită celor 10 găuri pe tub și a picioarelor reglabile, înălțimea de instalare este infinit reglabilă de la 200 la 300 cm. Prin intermediul unei manivele de mână, această copertină este retrasă sau extinsă manual și prin slăbirea șuruburilor de blocare, poți regla înălțimea brațelor pe tijele telescopice și astfel, poți regla unghiul de înclinare.

Vara, un balcon sau terasă te invită să te relaxezi în aer liber. Pentru a crea o protecție solară eficientă, poți utiliza copertina cu cleme pentru umbrirea balconului sau a terasei, aceasta fiind ușor de instalat.

Spre deosebire de o umbrelă de soare sau o copertină cu cadru fix,  copertina clădire bej oferă o soluție de economisire a spațiului pentru a te proteja de razele UV. O copertină cu cleme este un mare avantaj pentru apartamentele cu balcoane deoarece, peretele nu trebuie găurit.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *