Verighete vs. Inele de Logodna: Diferente si Semnificatii

0 Shares
0
0
0

Verighete vs. Inele de Logodna: Diferente si Semnificatii
Primul pas deosebit de important in relatia de cuplu, este acela in care el ii ofera ei inelul de logodna, iar ea il accepta. Astfel, din simpli iubiti, cei doi parteneri devin logodnici si incep sa se pregateasca pentru nunta, care este unul dintre cele mai importante evenimente din viata de cuplu si de familie.

Daca in ceea ce priveste inelul de logodna, alegerea bijuteriei este sarcina lui, atunci cand vine vorba despre alegerea verighetelor, cu siguranta si ea va fi implicata. Alegerea verighetelor ar trebui sa fie o sarcina mai usoara, datorita faptului ca amandoi parteneri decid. Alegerea inelului de logodna, ii apartine doar lui, care trebuie sa o surprinda.

Daca va aflati si voi in acest pas, cu siguranta trebuie sa cunoasteti cateva diferente importante intre inele de logodna si verighete din aur sau verighete din orice alt metal pretios. Mai multe detalii va prezentam in continuare!

Diferenta dintre inelul de logodna si verigheta este ca un inel de logodna este dat la o propunere sau cand un cuplu decide sa se casatoreasca. Un inel de nunta este schimbat la ceremonia de nunta si reprezinta legatura oficiala a casatoriei. Ambele inele sunt adesea purtate impreuna ca simboluri ale iubirii si angajamentului.

O verigheta este de obicei un inel mai simplu, cum ar fi o formatie clasica, dar exista si verighete prevazute cu pietre pretioase si diamante, chiar daca acestea sunt mai are. Unele mirese aleg o banda simpla, pavé sau set de canale pentru a le completa inelul de logodna.

Inelele de logodna pot fi orice inel – nu trebuie sa fie un inel cu diamante sau un inel scump. Cel mai important aspect este alegerea unui stil pe care partenera sa il indrageasca si sa il poarte. Stilurile de inele de logodna variaza de la modele simple, si pana la inele complexe de epoca, si nu numai.

Verighetele si benzile de nunta sunt aceleasi: un inel dat la ceremonia de nunta care simbolizeaza casatoria. Unii oameni o numesc „verigheta”, in timp ce altii spun „banda de nunta”. Cei doi termeni sunt interschimbabili. Benzile de nunta sunt purtate atat de barbati, cat si de femei.

Majoritatea benzilor de nunta pentru barbati sunt un inel simplu de metal, in timp ce alte stiluri sunt mai complexe. Benzile de nunta de sex feminin variaza in stil, de la benzi clasice precum un inel de confort al cupolei mici si pana la inele detaliate.

Asocierea unui inel de logodna cu o verigheta care au fost cumparate separat, necesita unele comparatii atente. Tipul de metal si culoarea, stilul si sunt lucruri de luat in considerare. Majoritatea bijutierilor sunt fericiti sa asiste la o astfel de solicitare potrivita si pot ajuta la proiectarea unei perechi frumoase.

INELE DE LOGODNA PENTRU BARBATI

Majoritatea barbatilor aleg sa poarte doar o verigheta, desi unii doresc un inel de logodna pentru a-si afisa angajamentul. Inelele de logodna pentru barbati au un stil distinct fata de inelele pentru femei si exista o varietate de optiuni. Multi dealeri online isi listeaza inelele de logodna ca verighete, desi pot fi folosite pentru orice ocazie. Aceste doua modele sunt simple si nu contin pietre pretioase.

Pe de alta parte, unele inele de logodna masculine sunt mai complexe decat o banda metalica simpla. Stilurile de inele cu diamante combina masculinitatea si pietrele decorative. Alte stiluri sunt confectionate dintr-un amestec de metale sau contin o culoare inlay diferita de culoarea exterioara.

INELE DE NUNTA PENTRU BARBATI

Verighete pentru barbati, cunoscute si sub numele de benzi de nunta, variaza de la stilul complicat la cel mai simplu (similar cu stilurile de inele de logodna). Mai mult decat orice, preferinta personala este cel mai important factor atunci cand vine vorba de alegerea verighetei pentru barbati.

Stilul de viata si activitatile preferate ar trebui de asemenea sa fie luate in considerare. Daca are un hobby activ sau un loc de munca in care isi foloseste frecvent mainile, poate fi mai bine sa cumparati o banda eleganta si neteda. Unele cupluri incearca, de asemenea, sa aleaga inele care sa completeze inelul de logodna.

Inelele de logodna si verighetele sunt diferite?

Da, acestea sunt diferite, deoarece inelele de logodna sunt date la momentul unei cereri in casatorie, in timp ce verighetele sunt schimbate la ceremonia de nunta. Stilurile de inel de logodna tind sa fie mai complexe, precum unul cu un diamant central sau o piatra pretioasa . Verighete sunt de obicei simple in design.

Purtati verigheta si inelul de logodna impreuna?

Majoritatea femeilor poarta verigheta si inelul de logodna pe acelasi deget, verigheta fiind mai aproape de inima. Unii oameni aleg sa-si poarte inelele pe degete separate sau sa poarte doar unul dintre inele. Inelul de logodna simbolizeaza ca esti logodit, in timp ce verigheta inseamna ca esti deja casatorit.

0 Shares
You May Also Like