Topul celor mai bune alternative Quora

Topul celor mai bune alternative Quora
Quora este o platforma ideala pe care puteti adresa intrebari, si primi cele mai buna raspunsuri. Da de la politica la filme, de la sport la afaceri, la orice va puteti gandi, va fi cineva care sa puna o intrebare si vor exista oameni care sa raspunda la intrebare.

Fiecare intrebare primeste o multime de raspunsuri si fiecare raspuns vine din punct de vedere individual, ceea ce face Quora unul dintre cele mai bune site-uri disponibile pe Internet.

Chestia este ca Quora nu detine cu adevarat monopolul in activitatea de asigurare a calitatii. Exista o multime de diferite alte site-uri grozave care sunt disponibile si care pot fi accesate de pe un telefon mobil Huawei, de pe un alt smartphone Android sau iPhone.

Unele dintre aceste alternative Quora sunt concepute pentru a fi la fel de generale precum Quora, in timp ce altele sunt mai orientate catre anumite tipuri de subiecte. Iata cele mai bune alternative Quora!

  1. Reddit [Platforme – Aplicatie Web, Android si iOS]

Daca exista un site care poate corespunde sau poate depasi popularitatea Quora, atunci cu siguranta acesta este Reddit. Acest site este condus de comunitate se mandreste ca fiind „prima pagina” a internetului.

Intregul site este defalcat in mii si mii de comunitati pe care se numesc subreddite. Puteti deveni membru al oricarui subreddit dorit si chiar puteti crea o comunitate in conformitate cu ghidurile definite de Reddit.

Ce se poate face aici? Aproape orice! Puteti pune intrebari, puteti raspunde la intrebari, puteti pur si simplu sa postati despre ceva nou pe care l-ati invatat, va puteti implica in discutii comunitare pe un anumit subiect, puteti posta mem-uri si multe altele!

Utilizatorii care acceseaza aceasta platforma pentru prima data cel mai probabil se vor simti coplesiti, dar cu putina rabdare, se pot descurca cu usurinta, si in cel mai scurt timp vor putea considera ca este una dintre cele mai captivante comunitati online care a existat vreodata.

  1. Askfm [Platforme: Web, aplicatie Android si aplicatie iOS]

Acesta este un alt site QA, care a cunoscut o crestere cosmica de-a lungul anilor. Este astazi unul dintre cei mai mari rivali ai Quora, cu peste 215 de milioane de utilizatori inregistrati si este disponibil in 41 de limbi. Acesta a fost initial destinat dispozitivelor mobile, dar poate fi accesat si prin web.

  1. Super User [Platforme: Web, dar poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil folosind un browser]

Super User face parte din familia StackExchange. Acest site de tipul QA este dedicat celor care intentioneaza sa vorbeasca doar despre hardware si software. Deci, este un site QA foarte vizat, unde intrebarile dvs. care nu au legatura cu hardware-ul si software-ul computerului vor fi pur si simplu trecute cu vederea.

  1. StackExchange [Platforme: Web, aplicatie Android si iOS App]

Initial destinata a fi un site QA pentru programare si calcul, platforma si-a depasit acum scopul initial. Puteti posta intrebari despre orice subiect care variaza de la politic la personal si va asteptati la raspunsuri grozave din partea comunitatii.

  1. Stack Overflow [Platforme: Web, dar poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil folosind un browser]

Din nou, o parte a familiei StackExchange, Stack Overflow este un site QA dedicat programatorilor si codificatorilor. Da, la fel ca Super User, este un site web foarte vizat, dar care este dedicat unei clase specifice de audienta. Deci, daca sunteti programator, acesta este site-ul pe care trebuie sa il vizitati. Site-ul a fost creat cu intentia de a furniza optiuni care lipseau in Yahoo Answers.

  1. Answers.com [Platforme: Web, dar poate fi accesat de pe orice dispozitiv mobil folosind un browser]

Answers.com este foarte similar cu Quora. Puteti pune intrebari pe o multime de subiecte. Serviciul nu vine cu aplicatii autonome pentru Android sau iOS, dar da, site-ul este complet mobil si are o aplicatie Web Progresiva care permite sa adaugati site-ul pe ecranul dvs. mobil, care va va permite sa il utilizati ca aplicatie.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *