Cum puteti avea un jurnal pe telefonul Android?

0 Shares
0
0
0

Cum puteti avea un jurnal pe telefonul Android?
Pe piata, exista o multime de modele de smartphone-uri, iar incepand de la cele mai noi dispozitive iPhone sau Samsung, si pana la cele mai noi telefoane mobile Blaupunkt si nu numai, utilizatorii au posibilitatea de a-si alege dispozitivul in functie de preferinte.

Foarte multi dintre cei care au nevoie de un smartphone, opteaza pentru sistemul de operare Android, care in opinia majoritatii utilizatorilor, este mai placut si mai usor de utilizat decat sistemul de operare iOS.

Pe telefoanele Android (dar si pe iOS), se pot instala diferite aplicatii interesante, cum ar fi cele de tip jurnal. Acestea pot fi instalate atat pe telefoane mobile Blaupunkt, cat si pe telefoane Sony, Nokia, si nu numai. Iata cateva asemenea aplicatii.

Evernote

Nu puteti vorbi despre jurnalizare si luarea de note fara a vorbi despre Evernote. Ceea ce ne place cu adevarat la Evernote, sunt caracteristicile de sincronizare Cloud. Aceasta inseamna ca exista o sincronizare perfecta a notelor dvs. si a jurnalelor pe platforme.

Evernote a devenit neobisnuit de popular datorita acestor functii, dar exista atat de multe alte functii – exista „caiete”, suport de colaborare cu mai multi utilizatori (toti oamenii pot edita aceeasi nota in acelasi timp), abilitati deosebite de partajare si multe altele.

Aceasta aplicatie poate fi folosita atat in interes personal cat si in interes de afaceti. Pentru uz personal, puteti organiza liste de activitati care sa va pastreze gandurile organizate prin scriere, puteti seta memento-uri care sa va aminteasca activitatile, si puteti sa scrieti liste de activitati si chiar sa adunati, sa captati si sa stocati fiecare gand de care aveti nevoie pentru a ramane productiv.

Folositi aplicatia pentru a va planifica programul sau diferite evenimente. Pentru afaceri, puteti crea agende si planificatori, puteti scrie note, memorii, jurnale si chiar crea prezentari.

Google Keep

La fel ca si cu aplicatia Evernote, puteti crea note si liste de verificare standard si liste de cumparaturi, pe care le puteti verifica in timp ce mergeti. Unul dintre lucrurile frumoase despre Google Keep este functia de memento integrata, care va permite sa creati o nota si sa va asigurati ca va reaminteste la un moment stabilit.

Memento-urile pot fi chiar configurate pentru a va aminti de notele dvs. in anumite locatii. Pentru aceasta, datele de locatie trebuie sa fie activate in orice moment.

Si daca utilizati un telefon cu asistent Google corespunzator si suport „OK, Google”, puteti utiliza comenzi vocale pentru a crea note si liste de verificare fara a fi necesar sa deschideti Google Keep. Este o mica caracteristica frumoasa care va permite sa notati o nota fara a va intrerupe programul de lucru.

Microsoft OneNote

Microsoft OneNote este o alta alegere excelenta in ceea ce priveste preluarea de note in toate si aplicatiile de jurnal pentru Android. Cu OneNote, va puteti organiza gandurile pentru a planifica un eveniment mare, pentru a profita de momentul de inspiratie sau pentru a face ceva casual, cum ar fi sa tineti evidenta listei tale de erori prea importante pentru a uita.

Nu vreti sa alergati la magazin pentru cereale, dar sa realizati ca ati ramas fara lapte cand ajungeti acasa! Cu aceasta aplicatie puteti nota tot ceea ce doriti sa cumparati, pentru ca este caietul dvs. digital, chiar pe telefon.

Aceasta aplicatie va ofera chiar si posibilitatea de a sincroniza notele pe dispozitivele dvs. Porniti o nota pe computer, dar continuati sa o editati din mers chiar din aplicatia Android. Puteti accesa notele si gandurile dvs. oricand, oriunde. De asemenea, Microsoft are o functie de cautare foarte draguta incorporata, permitandu-va sa sortati si sa filtrati cu usurinta notele.

0 Shares
You May Also Like