Avantale iPhone in fata telefoanelor Android

0 Shares
0
0
0

Avantale iPhone in fata telefoanelor AndroidMarea majoritate a oamenilor adora telefoanele Android datorita diferitelor optiuni de personalizare hardware si software pe care le au.

Cu toate acestea, daca se intampla sa cereti cuiva sa va recomande un telefon bun pentru dvs., va recomanda cel mai probabil sa cumparati un telefon iPhone, nu un Android. Deci, marea intrebare este, care sunt avantajele iPhone fata de Android? In acest articol, veti descoperi cateva beneficii ale unui telefon iPhone in comparatie cu telefoanele Android.

Avantajele unui iPhone fata de Android

Iata cateva dintre avantajele de a avea un iPhone peste Android.

  1. iPhone este mai usor de utilizat

Chiar daca majoritatea brandurilor de telefoane Android incearca tot posibilul sa produca aceste telefoane cat mai aproape de perfectiune, iPhone-urile raman in continuare cel mai usor de utilizat. Aspectul iOS nu s-a schimbat de-a lungul anilor. Acesta a fost unul dintre avantajele iPhone-ului fata de telefoanele Android, deoarece functioneaza cam la fel ca in 2008.

Pur si simplu scoateti dispozitivul din cutie, porniti-l si atingeti aplicatia pe care doriti sa o deschideti. In ciuda faptului ca Apple a facut unele imbunatatiri de-a lungul anilor precum Control Center, un iPhone este inca foarte usor de folosit.

  1. iPhone-urile au o securitate extrema

Un alt avantaj al iPhone fata de telefoanele Android este securitatea. Daca utilizati telefonul dvs. pentru a accesa e-mailul sau retelele sociale, va conectati pe site-uri web sau in aplicatia mobila a bancii dvs., trimiteti texte, stocati contacte sau faceti selfie-uri, atunci securitatea ar trebui sa fie un motiv de ingrijorare, deoarece aceste date ar putea fi valoroase pentru cybercrooks si potential daunatoare pentru dvs. sau pentru cei dragi dvs.

Si atunci Biroul Federal de Investigatii (FBI) al SUA a dezvaluit lumii ca, chiar si cu posesia fizica a iPhone-ului cuiva, este nevoie de asistenta unui

hacker cu o calificare exceptionala pentru a intra in el si a accesa datele. Si asta este pe un telefon pe 32 de biti. Apple nu mai face telefoane pe 32 de biti.

Unul dintre cele mai mari mituri despre iOS este ca sistemul de operare este imun la malware. Cu toate acestea, aplicatiile iOS pot fi inca infectate cu malware – a existat debacleul XcodeGhost in care s-au gasit sute de aplicatii care includ o versiune falsa de Xcode, platforma folosita de dezvoltatori pentru a-si construi aplicatiile.

Iar utilizarea retelelor wi-fi gratuite este la fel riscanta pentru iOS, asa cum este pe Android. Cu toate acestea, Apple ia securitatea in serios, publicand actualizari direct pe toate dispozitivele iOS, ceea ce ajuta la continerea oricaror incalcari la constientizarea acestora si la dezinfectarea dispozitivelor tuturor, indiferent de cine sunt operatorii de telefonie mobila. Google nu poate face asta pentru utilizatorii de Android, cu exceptia cazului in care au un Pixel sau Nexus.

  1. Puteti actualiza iOS in iPhone oricand doriti

Un alt avantaj major al iPhone fata de Android este ca puteti actualiza iOS in iPhone oricand doriti. Potrivit unui raport recent, aproximativ 80% din dispozitivele iOS rulau iOS 13 – cea mai recenta versiune a sistemului de operare Apple, in timp ce Google a raportat ca Android Nougat era instalat doar pe 4,9% din dispozitivele Android. In plus, raportul a indicat faptul ca majoritatea utilizatorilor Android ruleaza in continuare versiunile mai vechi ale sistemului de operare Android.

Acestea sunt asadar 3 mari avantaje ale unui telefon iPhone in fata unui telefon Android. Cel mai mare dezavantaj insa, il are pretul unui telefon iPhone.

Dupa cum se stie, dispozitivele iPhone sunt de calitate premium, iar in aceste conditii, preturile lor sunt mari. In schimb, telefoanele Android sunt mai ieftine, iar acesta este unul din motivele pentru care se bucura de o popularitate atat de mare.d

0 Shares
You May Also Like