Tipuri de ceara de unica folosinta

Tipuri de ceara de unica folosintaAsa cum se intampla la majoritatea tipurilor de epilare si epilarea cu ceara poate sa fie dureroasa si de cele mai multe ori  este incomoda in special atunci cand va aflat la primele incercari.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate trebuie sa fiti in primul rand perseverente si veti vedea ca dupa un anumit numar de incercari veti reusi sa aveti dexteritatea necesara.

Cel mai popular tip de epilare este epilarea folosind ceara de unica folosinta . In acest caz veti observa ca dupa aproximativ 7 epilari consecutive cu ceara veti avea o piele foarte fina, va scadea gradul de pilozitate si se vor subtia firele de par, iar disconfortul si durerea vor disparea treptat.

Epilarea folosind ceara de unica folosinta se poate face indiferent de tipul de piele si indiferent de zona in care doriti sa eliminati parul inestetic. In plus, aceasta metoda poate fi folosita in orice perioada din an si este foarte eficienta si comoda iar rezultatele dureaza un timp in delungat, mai exact pana la 3 saptamani.

Un alt avantaj oferit de aceasta metoda de epilare este posibilitatea de a alege tipul de ceara care se potriveste tipului de piele pe care se va face apilarea.  In magazinele pentru produse cosmetice pot sa se gaseasca mai multe tipuri de ceara de unica folosinta si noi vi le prezetam pe cele mai des intalnite.

Ceara verde este o ceara care contine extract natural de clorofila, azulena si aloe vera. O astfel de ceara se recomanda persoanelor care au pielea sensibila si fina si au o pilozitate e grad mediu dar si pesoanelor care au iritatii cauzate de o epilare anterioara. Pentru persoanele care au o piele mai sensibila din cauza unei epilari anterioare se recomanda utilizarea uleiurilor speciale care sa calmeze pielea.

Ceara cu titaniu are culoarea bej sidefat sau roz si se recomanda pentru epilarea in cazul in care nivelul de pilozitate este ridicat.

Ceara naturala este tipul de ceara care contine extract de miere. Aceasta ceara este universala pentru ca este foarte maleabila si se potriveste pentru orice tip de ten. Ceara cu miere este printre cele mai utilizate produse atunci cand vine vorba de cosmetica si acest lucru se intampla la nivel mondial. Indiferent ce sortiment de ceara de unica folosinta preferati rezultatele vor fi durabile si igiena va fi maxima pentru ca ceara va atinge numai odata pielea.

Epilarea folosind ceara de unica folosinta este convenabila si in ceea ce priveste latura financiara pentru ca un kit de epilare are in general un pret rezonabil.

In plus, kiturile complete pentru epilat care au ceara de unica folosinta au si tot ceea ce va trebuie pentru a face epilarea in propria locuinta: apartul de epilare pentru ceara de unica folosinta, carutsele si incalzitorul, benzile pentru epilat si uleiurile speciale fara alergeni. Aceste produse pot fi gasite si online alaturi de alte produse cosmetice pentru intretinere.

Nu uitati sa folosit uleiurile speciale in urma epilarii si sa respectati instructiunile producatorului. Nu incalziti ceara mai mult decat se specifica pe amblaj pentru ca riscati sa va ardeti si atunci veti avea probleme nu doar de natura estetica ci si fizica.

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *