Tigara electronica, o soluție care iti permite sa fumezi in interior

Tigara electronica, o soluție care iti permite sa fumezi in interior Este o intreaga nebunie legata de tigari si de modul in care acestea pot fi fumate. Noile legi din Romania au pus pe jar fumatorii, carora nu le mai este permis sa traga din delicioasa tigara in spatiile publice.

Din fericire pentru unii fumatori, exista tigara electronica iar aceasta nu a fost interzisa. Imitand perfect o tigara normala, aceasta ofera senzatii complete de fumat, eliminand o multime de neplaceri.

Ce este, de fapt, tigara electronica?

Este un dispozitiv care transforma niste arome, imbogatite cu nicotina, in aburi. Astfel, fumatorul se poate bucura de senzatia fumatului si isi poate satisface dependenta, fara a deranja. Avantajele unei astfel de tigari sunt uriase:

– Costul nu este mai mare decat in cazul unei tigari normale. De multe ori, costurile pentru tigari electronice sunt chiar mai mici decat in mod normal;

– Riscurile asupra sanatatii sunt si ele mai mici. Riscurile privind tigara electronica sunt si ele destul de mici, in rapor cu riscurile pe care la aduc tigarile normale. Daca intr-o tigara normala sunt mii de substante cancerigene, intr-una electronica inca nu s-au gasit aceste substante;

– Deranjul pentru cei din jur este minim. Teoretic, nimeni nu ar trebui sa fie deranjat de o tigara electronica. Cu toate astea, exista oameni care sunt deranjati de simplul gest pe care il fac oamenii pentru a fuma. Per total insa, fumand tigari electronice nu deranjezi pe nimni.

Poate cel mai mare avantaj al tigarii electronice insa, este faptul ca poti fuma fara niciun fel de restrictie in restaurante si in spatii publice. Cum fumatul clasic a fost interzis in toate aceste spatii, din ce in ce mai multi fumatori se vor vedea nevoiti sa opteze pentru o solutie moderna si mai sanatoasa.

Astfel, in definitiv, chiar daca nu este o lege care sa avantajeze fumatorii, interzicerea fumatului in spatii publice poate sa aduca un plus de sanatate in randul celor care apreciaza fumul de tigara si poate sa elimine, treptat, treptat, nevoia de fumat clasic.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *