Sabotii medicali – gasirea incaltamintei potrivite

Sabotii medicali - gasirea incaltamintei potriviteTinuta de asistent asistent medical indeplineste cerinte specifice. Nu este suficient sa ai o tunica sau un halat de asistent medical. Pentru a lucra in mediul medical, codul vestimentar respecta in special standardele de igiena din cap pana in picioare. Astfel, alegerea accesoriilor tale nu trebuie alese cu usurinta si la intamplare.

Acelasi lucru este valabil si pentru bonete sau sabotii medicali. In cazul bonetelor, se cumpara adesea, cutii de bonete de unica folosinta din material netesut 100buc. In ceea ce priveste sabotii medicali, acest tip de pantofi sunt ideali pentru profesia de asistent medical, deoarece indeplinesc toate nevoile la care tu speri: anti-mirosuri si anti-microbi, chiar iti reduc considerabil oboseala musculara datorita aspectului lor confortabil si ergonomic.

Aceste incaltari de ingrijire medicala au, de asemenea, avantajul ca sunt usoare si usor de spalat doar cu apa si sapun. Poti alege pantofi medicali originali dintr-o mare varietate de culori si modele diferite care exista pe piata.

Pentru a-ti face zilele la spital sau vizitele la domiciliu originale, iti poti personaliza pantofii medicali cu stifturi atasate la gauri sau le alegi culoarea in functie de restul tinutei tale medicale.

Pantofii medicali pentru asistenti medicali

Moi si confortabili, acesti pantofi pentru asistenti medicali sunt ideali in munca ta zilnica. De multe ori lucrezi in picioare si de aceea, sabotii de spital iti permit sa iti amortizezi pasii, datorita talpii rezistente. In plus, este un model ergonomic ventilat: picioarele tale pot respira, iar talpa este anti-transpiratie, anti-miros si anti-bacteriana.

In ceea ce priveste intretinerea, sabotii asistentilor medicali sunt lavabili manual sau la masina la temperatura scazuta si se usuca in aer liber in cateva minute. In cele din urma, materialul compozitiei si-a dovedit fiabilitatea si garanteaza o utilizare de lunga durata.

Alt tip de pantofi pentru infirmiere si asitente te vor seduce cu forma lor draguta. Modelele ergonomice si practice iti pot oferi avantajul ca sunt termoformabile. Adica se adapteaza la forma piciorului pentru mai mult confort in zilele de lucru.

Acest confort este asigurat datorita talpilor antiderapante si flexibile care iti garanteaza o anumita fiabilitate in timpul calatoriilor. De asemenea, retine ca acesti saboti medicali sunt usor de intretinut si poti chiar sa ii speli la masina la temperatura mica.

De asemenea, exista saboti care au talpa fara bacterii si fara miros care impiedica transpiratia picioarelor.

Pantofi de sala de operatii

Daca lucrezi in salile de operatie, ai nevoie de pantofi mai adecvati decat cei pe care ii folosesti cand stai in centrul spitalului.

Pantofii inchisi trebuie preferati pentru a evita contactul cu un corp strain. Adopta saboti neperforati, acestea sunt saboti adecvati pentru sali de operatie, terapie intensiva sau chiar pentru laboratoare. Acestia sunt pantofi confortabili si usor de dezinfectat.

Cand lucrezi intr-un mediu spitalicesc si mai ales in salile de operatii, ramai in picioare ore in sir in timpul unei operatii, astfel incat cauti incaltaminte confortabila.

Astfel sabotii specifici salilor de operatii au partea din spate a calcaiului inclinata si designul lor se adapteaza la picioare pentru a evita orice durere.

 

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *