Motive pentru care ai nevoie de un smartwatch

Motive pentru care ai nevoie de un smartwatchDaca te-ai gandit vreodata ca un ceas cu camera, un ceas care poate sa iti ofere informatii de pe internet sau un ceas care sa te ajute in activitatea sportiva ti-ar fi util, atunci cu siguranta ai nevoie de un smartwatch.

Aceste tipuri de ceasuri sunt din ce in ce mai prezente pe piata si un numar din ce in ce mai mare de companii ajung sa le adopte si sa le produca.

Daca inca nu esti hotarat asupra faptului ca un astfel de ceas este perfect pentru tine, iata cateva motive concludente:

– Iti ofera notificari. Nu trebuie sa ai mereu telefonul la tine pentru a putea sa iti citesti emailul sau pentru a primi mesaje. Un smartwatch iti poate oferi posibilitatea sa primesti toate notificarile de care ai nevoie, direct la incheietura;
– Poti raspunde la apeluri. Nu trebuie sa scoti telefonul din buzunar pentru a raspunde la apeluri. Este suficient sa apesi pe un buton al ceasului si totul este rezolvat. Este o functie cat se poate de utila in momentul in care mergi si ai castile in urechi.
– Este perfect pentru orele de fitness. Un ceas inteligent iti poate spune cate calorii ai ars, te poate ajuta sa te cronometrezi si iti poate face un real program de fitness. Astfel, poti obtine un corp sanatos cu mult mai putin efort si cu mai putina organizare.
– Este sigur. Daca vrei sa nu risti sa iti pierzi telefonul, pntru ca treci printr-o zona mai dubioasa, poti sa iti folosesti ceasul. De regula, hotii de buzunare incearca sa fure telefoane, nu ceasuri, chiar daca ceasul poate sa fie mult mai valoros.

Ce trebuie sa ai in vedere atunci cand achizitionezi un ceas cu camera spion?

Cu siguranta, achizitia unui astfel de ceas trebuie facuta cu inteligenta. Daca vrei sa te bucuri din plin de el, asigura-te ca are specificatii cat mai bune, ca este foarte rezistent, ca are o garantie generoasa si evident, ca este waterproof.

Este putin probabil sa mergi sa faci scufundari cu el, insa este destul de probabil sa te prinda ploaia cu el la mana, iar acest lucru creaza necesitatea rezistentei la apa.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *