Mobilier pentru garsoniera ta

Mobilier pentru garsoniera ta
In momentul in care locuiesti intr-o garsoniera cu siguranta cea mai mare problema pe care o poti avea este spatiul.

De ce? Pentru ca avand la dispozitie doar o camera, bucataria si o baie iti va fi destul de dificil sa iti pastrezi toate hainele, si sa mai poti invita si o persoana draga la tine acasa.

Tocmai de aceea, in conditiile in care tocmai ce ti-ai cumparat o garsoniera iar aceasta nu este mobilata, vei vedea in continuare care ar fi obiectele de mobilier spre care ar trebui sa iti indrepti atentia.

Ei bine, in primul rand atunci cand cauti mobilier garsoniera trebuie sa iti indrepti atentia spre un pat pentru a avea unde sa dormi.

Cu siguranta spatiul nu iti permite intr-o garsoniera sa ai un pat asa cum au cei care locuiesc intr-un apartament mare sau intr-o casa foarte spatioasa, asa ca tu trebuie sa iti indrepti atentia spre obiecte de mobilier inteligent.

In aceste conditii ai putea sa iti indrepti atentia spre un pat rabatabil care va fi fara doar si poate cea mai avantajoasa solutie pentru tine. De ce? Pentru ca seara vei putea trage patul in jos pentru a dormi pe el, in timp ce pe timpul zilei vei putea sa rabatezi patul iar astfel vei face o mare economie de spatiu in garsoniera ta.

In cazul in care nu gasesti un pat extensibil care sa fie pe placul tau, atunci cu siguranta iti poti indrepta atentia spre o canapea extensibila, iar astfel vei putea sa dormi noaptea pe canapea, iar pe tipul zilei vei rabata canapeaua, la fel ca si un pat normal.

Asadar, in ceea ce priveste dormitul cu siguranta nu trebuie sa iti faci griji pentru ca fie vei opta pentru un pat rabatabil, fie iti vei alege o canapea extensibila, vei face cea mai buna alegere pentru ca vei avea si unde sa dormi noaptea, si vei face si economie de spatiu.

Apoi, va trebui sa iti alegi corpurile de mobilier din camera, asa ca va fi nevoie sa iti alegi un dulap unde sa iti pastrezi hainele si o vitrina unde sa pastrezi paharele si cestile de cafea.

Apoi, iti va mai trebui si o masuta unde sa iti asezi televizorul, sau acesta il vei putea suspenda pe perete pentru a economisi ceva spatiu.

Ei bine, pentru bucatarie va trebui sa iti alegi corpuri de mobilier unde sa iti depozitezi vasele, iar masa va trebui sa fie una de mici dimensiuni.

Tinand cont de faptul ca discutam despre o singura persoana, ai putea sa iti alegi chiar o masa extensibila, iar doua scaune ar fi suficient, unul pentru tine si unul in eventualitatea in care te va vizita vreun prieten.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar si atunci cand locuiesti intr-o garsoniera unde nu ai mult spatiu la dispozitie, poti avea solutii in ceea ce priveste mobilierul.

Cum? Ei bine, alegand mobilier inteligent iti vei putea amenaja garsoniera astfel incat aceasta sa arate perfect, chiar daca spatiul este mic.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *