Mituri despre apa ionizata

0 Shares
0
0
0

Daca ati cautat chiar si o singura data informatii despre ionizatoarele de apa sau despre beneficiile apei alcaline ionizate, este posibil sa fi dat peste niste lucruri destul de infricosatoare!

In acest articol, vom aborda unele dintre miturile care circula despre ionizatoarele de apa si despre consumul de apa alcalina ionizata, vom analiza de unde provin acestea si va vom oferi cateva instrumente pentru a va ajuta sa judecati validitatea afirmatiilor negative.

Luati in considerare sursa

In cele mai multe cazuri, rapoartele negative pe care le vedeti provin de la oameni din industria de filtrare a apei. Vanzarile de ionizatoare de apa au avut un impact grav asupra vanzarilor de produse de baza de filtrare a apei. Osmoza inversa, in special, a fost puternic lovita din cauza aciditatii apei tratate cu RO si a constientizarii tot mai mari a beneficiilor alcalinitatii in diete.

Uneori lucrurile sunt evidente: veti vedea aceste afirmatii negative prezentate pe site-urile de comert electronic cu filtre de apa. Uneori veti vedea articole si interviuri pe site-uri web care au o anumita afiliere cu o companie de filtrare a apei. In alte cazuri, va trebui sa sapati putin mai adanc pentru a gasi o asociere a unui autor cu o companie care vinde produse de baza pentru filtrarea apei.

O alta sursa de afirmatii negative, dezamagire sau respingere a beneficiilor apei ionizate sunt profesionistii din domeniul medical – unii profesionisti din domeniul medical ,,traditional”, altii care promoveaza terapii medicale alternative si naturale. Cand vine vorba de acesti practicieni ,,alternativi”, veti descoperi ca fie au propria linie de suplimente pentru sanatate, fie sunt purtatori de cuvant pentru o linie de produse de sanatate sau revand suplimente de sanatate.

Unii oameni ,,desfiinteaza” apa ionizata doar pentru ca le place sa dezminta. Adesea, acestia au publicat mai multe articole sau pagini web care dezmint si alte produse, concepte, tratamente sau terapii. Nu va dura mult pentru a realiza ca exista mult mai multi oameni – si mult mai calificati – care vorbesc despre beneficiile apei alcaline.

Mituri in industria ionizatoarelor de apa

Din pacate, unele companii par sa fi apelat la altele din industrie pentru a concura cu tehnologii mai noi si mai avansate care vin pe piata.

Afirmatii conform carora anumite marci de ionizatoare de apa au fost asociate cu otravirea cu titan, iar unele ionizatoare de apa au placi care se vor topi sunt doar cateva exemple.

In timp ce afirmatii ca aceasta pot fi gasite in mod repetat, daca faceti cateva cautari serioase, veti descoperi ca marca aparatului de ionizare de apa responsabila pentru ,,otravire” se schimba in functie de sursa – si probabil de compania considerata ca fiind cea mai mare amenintare pentru vanzari.

Ceea ce nu veti gasi este vreo referire la o persoana reala care a suferit aceasta otravire sau la vreo situatie in care a fost intentat orice tip de proces.

Bun simt

In cele mai multe cazuri, propriul tau bun simt va fi suficient pentru a te impiedica sa fii convins de afirmatii false despre ionizator apa – mituri demolate. O mica cercetare va oferi o multime de informatii despre componentele utilizate pentru fabricarea ionizatoarelor de apa si despre siguranta si stabilitatea acestor produse.

0 Shares
You May Also Like