Maseur gratuit la tine acasa. Da, si tu poti avea!

0 Shares
0
0
0

Cum ar fi ca in fiecare seara inainte de culcare cineva sa te maseze pe scalp, spate dar si picioare? Asa este ca incepi sa-ti desenezi imaginea? Oboseala adunata de zi cu zi sa fie combatuta de un masaj calm oferindu-ti relaxarea necesara pentru a te baga in pat lipsit de incordări si nervi.

Mai mult decat atat, sa fie chiar si gratuit. Se poate! Achizitia unui fotoliu masaj iti poate rezerva in fiecare seara cate un moment de relaxare si liniste.

Producatori din toata lumea vin cu diverse variante de fotolii specifice si promit din ce in ce mai multe optiuni la aceste achizitii. Sunt guri care vorbesc despre o anumita firmă potrivita pentru aceasta relaxare insa producatorii sunt din ce in ce in numar tot mai mare: Rokol, iRest, Panasonic, Inada, Humantouch, Sanyo etc.

Am dat recent peste un site care inglobeaza produse ale tuturor acestor dezvoltatori.
Fotoliul de masaj ideal se alege nu in functie de culoare ci in functie de dotari. Pe piata sunt o multitudine de produse, de la fotolii speciale pentru spate, picioare si cap pana la produse fara nicio destinatie, produse generaliste care iti ofera masaj pe tot parcursul corpului.

Daca te confrunti si tu cu dureri de spate, rigiditate musculara si diverse afectiuni atunci cu siguranta trebuie sa iei in calzul un astfel de produs.

Fotolii de masaj scumpe, cunoscute si sub denumirea de premium sau fotolii de masaj ieftine, ce sa alegi? Bineinteles ca primul raspuns este urmatorul: depinde de cat de gros este buzunarul tau. Daca insa depasesti aceasta etapa si te intereseaza si alte aspecte, atunci putem discute detalii.

Daca iti permiti mai mult decat un fotolu de masaj standard atunci tin sa te informez ca scaunele aflate in urmatoarea categorie sunt pline de surprize. Fotoliile de masaj premium sunt dotate cu o multitudine de presatari, pregatite pentru a-ti face masajul mai delicat si mai relevant.

Sunt insa o parte din aceste aparate care detin insa si sistem de boxe, mai mult decat atat au si incarcatoare pentru smartphone.

Massato.ro identifica mai multe beneficii. Aflam astfel ca nu doar filmele sunt de tip 2D sau 3D ci si masajul efectuat de aparat. O alta parte a fotoliilor vin cu optiunea de incalzire a bratelor sau cu bile de presare pentru locurile sensibile.

Modelele ieftine in schimb sunt create pentru a rezolva o singura problema evidentiata de o anumita afectiune, pentru ameliorarea disconfortului intr-o anumita zona a corpului sau pentru stimularea in zona picioarelor.

Functiile speciale de aplicare lipsesc cu desavarsire. De obicei acest fotoliu standard este regasit in mall-uri sau in marile centre comerciale intens tranzitate, acolo unde persoanele stresate trec adesea si accepta folosirea unui astfel de scaun contra unei sume modice.

Achizitia unui scaun de masaj premium exclude de cele mai mutle ori prezenta unui kinetoterapeut in locuinta ta, deoarece fotoliul vine cu o multime de optiuni utile pentur diverse parti ale corpului.

 

0 Shares
You May Also Like