Mai sunt utile telefoanele Samsung Galaxy S5?

Mai sunt utile telefoanele Samsung Galaxy S5?Galaxy S5 este un smartphone lansat pe piata de catre Samsung in anul 2014, iar dispozitivul este mai mare decat precedentul telefon lansat de companie cu un an in urma, si are un ecran Super AMOLED, si o diagonala de 5.1 inch la 1089p.

Fara doar si poate, in momentul lansarii, Galaxy S5 a fost cel mai bun smartphone Android de pe piata, insa multe persoane se intreaba daca in clipa de fata un astfel de dispozitiv mai poate face fata cerintelor.

Ei bine, telefoanele care se prezinta in stare buna de functionare, cu siguranta sunt inca utile si in zilele noastre. Sa nu uitam totusi ca discutam despre un smartphone din gama de varf a celui mai renumit producator de pe piata.

Pentru utilizatorii care au asteptari mari de la un smartphone, cu siguranta Galaxy S5 nu mai reprezinta o optiune. Pentru utilizatorii care folosesc telefonul pentru a naviga pe internet, pentru a socializa cu prietenii virtuali, sau chiar si pentru jocuri, acesta este un model de smartphone potrivit.

Ei bine, cei care detin inca un astfel de telefon, se pot simti norocosi pentru ca din anul 2014 si pana acum, dispozitivul a functionat. Exista insa si utilizatori care detin un asemenea smartphone, si au inceput sa se confrunte cu unele probleme, insa mai multe detalii puteti afla in randurile urmatoare.

Prima problema: Nu se incarca sau se incarca incet

Unii utilizatori au raportat ca nu pot incarca dispozitivul cat de repede si-ar dori. In unele cazuri, telefonul nu se incarca deloc, in timp ce in altele, se incarca doar intr-un ritm foarte lent.

Solutii potentiale:

  • Aceasta problema poate avea loc dupa ce telefonul a fost expus la apa sau a cunoscut o forma de soc cauzata de o lovitura sau cadere accidentala. Daca telefonul dvs. a suferit daune fizice, singura dvs. optiune va fi sa duceti telefonul in service pentru ca specialistii sa vada cat de complicata este problema, si cum poate fi remediata.
  • Asigurati-va ca utilizati echipamentul furnizat cu telefonul. Ar trebui sa utilizati un incarcator de perete si un cablu USB care a fost aprobat si trimis de Samsung, deoarece alte accesorii pot utiliza parametri de tensiune diferiti si ar putea cauza probleme de incarcare.
  • Verificati daca priza este defecta incercand o alta priza sau incercand sa incarcati un alt dispozitiv de la aceeasi priza.
  • Verificati daca cablul USB functioneaza corect, incercand sa conectati receptorul direct la computer sau laptop.

A doua problema: Telefonul se descarca foarte repede

Nu putini utilizatori au renuntat la dispozitivele Samsung Galaxy S5 la un anumit moment dat, pentru ca au constatat ca acestea incep sa se descarce din ce in ce mai repede.

Exista diferite solutii care pot ajuta un smartphone sa ramana mai mult timp incarcat, insa in cazul in care acestea nu au succes, utilizatorii cel mai probabil vor opta pentru achizitionarea unui nou acumulator Samsung Galaxy S5 G900f.

Faptul ca telefonul se descarca din ce in ce mai repede nu ar trebui totusi sa ii surprinda pe utilizatori, in conditiile in care discutam totusi despre un smartphone aparut pe piata in anul 2014, iar de atunci si pana acum, bateria a fost incarcata si descarcata de nenumarate ori.

Orice baterie de smartphone, rezista unui anumit numar de cicluri de incarcari si descarcari, dupa care incepe sa se descarce din ce in ce mai repede. Atunci trebuie inlocuita cu un nou acumulator Samsung Galaxy S5 G900f (in cazul de fata).

Acestea sunt doua probleme comune ale telefoanelor Galaxy S5. Cei care se confrunta cu asemenea probleme, fie inlocuiesc accesoriile respective, fie isi aleg un smartphone mai nou.

Tagged: , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *