Limbajul si seductia din privire

Limbajul si seductia din privire
Ochii sunt oglinda sufletului si sunt instrumente delicate insa eficiente ale seductiei si ale flirtului. Contactul cu ochii este o parte esentiala din ritualul iubirii.

Ochii sunt mijloace puternice prin care putem sa transmitem energia sexuala. Intalnirea a mai multe priviri poate sa reprezinte o contopire a mai multor energii erotice. In momentul in care un barbat ori o femeie se uita in ochii vostri si nu vad nimic expresiv in ei nu conteaza cat de mult va fixati privirea in ochii lor.

In cazul in care la inceput au fost placut impresionati de modul in care aratati ei pot sa va raspunda privirii si se vor oglindi in ochii vostri pentru a afla cat mai multe. In cazul in careĀ  aveti o privire insipida si plata persoanele cu care interactionati se vor uita in alta parte si evita orice alt contact al ochilor.

Puteti utiliza aceste informatii si pentru angajare studio videochat.

In momentul in care o femeie sau un barbat va priveste in ochi si energia ta sexuala ii e transmisa cu intensitate iar scanteia magica dintre voi poate sa se transforme intr-o valvataie.

Greselile pe care multi oameni le fac in special din cazul ignorantei in ceea ce priveste modul cum actioneaza energia sta in faptul ca isi spun: perfect am avut un contact vizual deci suntem aproape un cuplu ceea ce poate fi o mare greseala.

Fara sa intetiti flacara o mica scanteie dintre doi potentiali iubiti se va stinge dintr-o data. Secretul prin care puteti incendia o atmosfera fragila existenta intre doi oameni sta in utilizarea ochilor drept mijloc
sugestiv de comunicare. Ochii au un limbaj propriu.

Ei au o forma extrem de subtila de manifestare, greu de definit si pe care o puteti recunoaste in momentul in care ochii incep sa va vorbeasca. Ochii se pot ingusta, adanci, mari, ochii saluta, invita, adora, sugereaza, implora, mangaie, promit sau propun.

Ochii pot sa aiba de exemplu stralucriri de cunoastere, sclipiri rautacioase sau pot sa exprime de exemplu si o dorinta sexuala intensa. Cu toate acestea fara a deschide gura si fara a spune un cuvant puteti transmite enorm de multe lucruri.

Incercati sa va petreceti aproximativ 20 de minute zilnic, in fata unei oglinzi pentru a va exersa modul prin care comunicati din priviri. Senzatia care trebuie sa reiasa din ochii vostri poate sa fie descrisa ca fiind intensa.

Ganditi-va la lucruri excitante si imaginati-va ca va uitati la cineva de care va place mult. Incercati sa fiti pasionali. Atunci cand reusiti sa treziti energiile potrivite incercati sa le transmiteti numai prin ochi.

Fata in schimb va trebui sa ramana impasibila. Pe masura ce veti experimenta veti fi capabili sa atrageti atentia doar printr-o simpla privire.

Veti fi in stare sa schimbati placiditatea ochilor in forta de comunicare afectiva in numai cateva secunde. In momentul in care va aflati fata in fata cu un potential partener, incercati sa combinati o conversatie banala cu un contact vizual intens. Pentru ca veti trimite semnale mixte, care se amesteca veti avea un succes mai mare.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *