Iphone 5 S- un adevarat cadou de Craciun!

Iphone 5 S- un adevarat cadou de Craciun!
Cati dintre noi mai credem in Mos Craciun si in  povestile despre el? Desi multi dintre noi suntem oarecum circumspecti in aceasta privinta, cu totii ne facem liste de cadouri de Craciun, cu ceea ce vrem sa daruim dar mai ales si cu ceea ce vrem sa primim.

Asa se face ca uneori stim inca de la inceputul unui an ce anume vrem sa avem in posesie pana la finele sau, iar pentru aceasta face cu adevarat cele mai mari eforturi.

Cine nu si-ar dori un iPhone 5 S printre multitudinea de cadouri de Craciun? Telefoanele mobile reprezinta fara indoiala o alternativa viabila pentru a bucura pe cineva, iar daca vorbim despre produsele Apple, ei bine bucuria se multiplica considerabil.

Iphone 5 S s-a lansat de curand si pe piata din Romania. Fiind un smartphone asteptat si dorit, practic nici nu a fost necesar mult timp ca magazinele de profil sa fie nevoite sa suplimenteze stocurile. Si au si de ce.

Asadar, daca vrei un iPhone 5S, va trebui sa stii ca acesta este disponibil in trei nuante: gri stelar, auriu si argintiu. Fireste, gama de huse de protectie poate acoperi acest inconvenient (daca este cazul), acestea fiind disponibile in tonuri de culoare de la cele neutre la cele puternice.

Un aspect important al acestui telefon il reprezinta cititorul de amprenta, un gadget care iti permite sa fii recunoscut de propriul telefon nu prin recunoastere faciala, nici prin parole, ci prin exact acel lucru care ne diferentiaza unii de ceilalti- amprenta umana. Touch ID, acest cititor de amprenta iti poate fi insa util in mod dual.

Pe de o parte se ocupa cu succes de deblocarea telefonului tau, iar pe cealalta parte reprezinta o masura sporita de siguranta pentru cazul cumparaturilor online. Nu va mai trebui sa te temi asadar in cazul unui eventual furt al telefonului. Conturile tale sunt in siguranta, deoarece numai tu esti cel ce poate autoriza o schimbare.

Smartphone-ul are la baza un sistem de 64 de biti, fiind dealtfel si primul de acest tip. Dintre specificatii ei bine putem numi foarte multe: camera iSight de inalta performanta, cu rezolutie de 8MP, camera secundara de 1,2 Mp, baterie LI-ion incorporata in dispozitiv, si 10 ore durata convorbire, diagonala de 4 inci pentru display, procesor A7, imbunatatit cu coprocesorul M7, special creat pentru a face ca aplicatiile sa poata fi rulate mai usor si sa nu mai consume prea multa baterie, iar lista poate continua deoarece acest telefon pare a fi cu adevarat apogeul tehnologiei. 112 grame greutate si dimensiuni de  58.6 x 123.8 x 7.6 mm, aceasta pare a fi reteta succesului garantat de catre Apple. Sistem de operare iOS si fireste, un pret pe masura.

E drept asadar, un iPhone 5 S reprezinta o veritabila bijuterie si un cadou nemaipomenit. Daca insa posibilitatile financiare va sunt reduse, si sunteti in cautarea unor lucruri mai personale, mai intime si mai ales mai ieftine, Econvenabil.ro va poate veni in ajutor cu cea mai completa gama de produse. Sezonul cadourilor este aproape, asa ca pregateste-te din timp, de ce nu, chiar scriindu-i si lui Mos Craciun!

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *