Instalatie incalzire din Pex? Atunci si set robineti calorifer pentru pex

Instalatie incalzire din Pex? Atunci si set robineti calorifer pentru pex
Indiscutabil, eficienta, durabilitatea si siguranta unui sistem de incalzire depind de conductele folosite, de calitatea caloriferelor, a centralei dar si a micilor piese care o compun, precum un set robineti calorifer pentru pex. Printre instalatiile utilizate cu succes la ora actuala se numara si cele din PEX. Acestea se folosesc intr-o gama larga de aplicatii, cum cum ar fi instalatiile de apa calda si rece, incalzirea prin pardoseala, racirea locuintei si altele.

Set robineti calorifer pentru pex sau orice produs?

Importanta micilor piese care compun instalatia de incalzire este de multe ori minimalizata. Multa lume, mai ales dupa ce cheltuieste sume importante cu centrala, tevile din pex si caloriferele, considera ca nu mai este necesar sa achizitioneze si set robineti calorifer pentru pex. Lasa aceasta achizitie la voia intamplarii, neluand in calcul faptul ca instalatia va pierde prima oara apa pe la aceste imbinari, unde sunt pusi robinetii. Un calorifer se sparge mai greu, dar mult mai usor poate sa piarda apa pe la setul de robineti.

Ce inseamna set robineti pentru pex?

Acesti robineti sunt vanduti in set deoarece orice calorifer are nevoie de robinet pentru tur cat si de robinet pentru retur. De aceea, ei sunt vanduti la set. Caracteristicile lor sunt proprii unei instalatii facuta cu teava PEX si respecta toate cerintele acestui tip de material.

Ce contine un set robineti calorifer pentru pex?

Un set de robineti pentru pex are toate piesele necesare montarii pe instalatie. Astfel, la

shop-einstal.ro gasiti set de robineti pentru pex de la Tiemme (producator italian recunoscut mondial) care contine urmatoarele: 1 robinet tur, un robinet retur si 2 piulite Eurocon, special pentru teava de pex. Atunci cand se va face montajul, aveti garantia ca instalatorul va folosi cel mai bun set robineti calorifer pentru pex si astfel, posibilitatea de a avea pierderi de apa este aproape nula.

Caracteristicile tevilor din PEX

PEX-ul a devenit popular datorita raportului foarte bun calitate-pret. Tevile din PEX sunt solide, rezistente la socuri mecanice, temperaturi si presiuni mari si au o viata lunga. In plus, sunt o solutie accesibila ca pret pentru realizarea instalatiilor termice si sanitare. Tevile PEX sunt considerate sisteme moderne si complexe, ideale pentru instalatiile de incalzire si alimentare cu apa. Aceste sisteme poate fi montate in siguranta pentru incalzirea locuintelor.

In ceea ce priveste robinetii, trebuie sa fiti atenti ca modelele pe care le alegeti sa se plieze pe specificul tevilor. Deci, daca optati pentru tevi PEX, puteti alege robineti cu accesorii, adica racorduri eurocon. Racordul ofera in special siguranta in functionarea instalatiilor, contribuind totodata si la randamentul acestora. Pe magazinul online www.shop-einstal.ro se gasesc si set robineti calorifer pentru PEX.

Pentru persoanele care pun accent pe aceste aspecte – eficienta, siguranta si durabilitate, recomandam tevi din PEX, calorifere din fonta si robineti calorifer pentru pex , pentru ca, odata instalat sistemul de incalzire, sa fie evitate defectiunile si inlocuirea prematura a partilor componente ale sistemului  de incalzire. Calitatea asigura eficienta atat in exploatarea instalatiei cat si in consumul acesteia.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *