Indicatii pentru folosirea pudrei de fata

0 Shares
0
0
0

Indicatii pentru folosirea pudrei de fata
Ai citit pe tot Internetul, in reviste si in tot felul de cataloage ca pudra de fata nu e buna de niciun fel. Ba te imbatraneste, ba iti usuca pielea, ba iti afecteaza tenul, ba se observa prea tare in timpul zilei si asa mai departe. Intr-adevar, un produs de proasta calitate aplicat incorect iti va aduce doar dezavantaje.

Dar ai luat in calcul varianta care iti ofera o pudra de fata de calitate, cum este cea de la E.l.f., aplicata dupa regulile celor mai severi make-up artisti? Iti garantez ca daca vei invata care sunt greselile in aplicarea pudrei, vei scapa de problemele de mai sus, cu care se confrunta majoritatea femeilor.

In primul rand, daca vei aplica pudra de fata direct pe ten intr-un strat gros, efectul va fi unul de groaza. Toate ridurile, vizibile si invizibile vor fi accentuate si pielea va capata un aspect imbatranit. Este indicat sa folosesti crema de fata, de ochi, fond de ten, corector si abia apoi sa aplici pudra intr-un strat usor, pentru o fixare perfecta. Ghideaza-te dupa conceptul “less is more” pentru un make-up natural, care te intinereste.

In al doilea rand, atunci cand alegi pudra de fata, aceasta trebuie sa aiba o nuanta mai deschisa decat fondul de ten. Astfel, vei obtine efectul de transparenta si nu cel de “glet” pe fata. Stiu, exista multe expresii rauvoitoare pentru femeile care se machiaza strident si intr-un strat prea gros.

Alege sa nu fii tinta lor si machiaza-te natural si profesionist. In cazul in care iti doresti un aspect mai bronzat achizitioneaza un fond de ten spre ocru si completeaza-l cu o pudra de fata care sa fie apropiata de roz, nu de galben.

In al treilea rand, atunci cand aplici pudra de fata fie cu un buretel special sau cu pensula, alege miscari scurte si circulare care sa incorporeze fondul de ten, fixandu-l mai bine.

Este indicat sa ai in trusa de make-up pudra pulbere, pentru rezultate excelente dar sa pastrezi in portfard si o pudra compacta pentru eventualele corecturi de peste zi. Nu aplica niciodata pudra pe fata transpirata si, in cazul in care suferi de acnee, ia-ti o pudra speciala cu sulf pulverizat si zinc.

Cel mai important sfat pe care ti-l pot da este sa ai grija intotdeauna de sanatatea tenului tau. Alege pudra de fata potrivita pentru tine si nu fa rabat la calitate, chiar daca poate sa fie mai scumpa decat alte produse, curata intotdeauna bureteii si pensulele cu care o aplici pentru prevenirea infectiilor si foloseste-o cu masura, pentru un aspect tanar si natural al tenului.

Continua sa fii frumoasa, draga mea!

0 Shares
You May Also Like