Ieși din tipare cu un blond cenușiu perfect

Ieși din tipare cu un blond cenușiu perfectÎn ultima vreme, printre culorile de păr aflate în tendințe se află și acel blond deschis, cenușiu. Este și normal să fie și așa de vreme ce marile vedete sau modelele îl folosesc pentru a obține acel look îndrăzneț și elegant pe care ți-l dorești și tu.

Dar gata, este timpul să iei atitudine și încerci și tu această culoare. De aceea, am decis să îți oferim, din partea specialiștilor, câteva informații utile.

Oare mi se potrivește?

Blondul este o culoare îndrăzneață, iar cel cenușiu este cu atât mai mult. Dacă vrei să știi dacă această nuanță te va avantaja, discută cu un stilist despre aceasta.

Sau, poți folosi unele programe de editare a fotografiilor și să încerci să îți modifici o fotografie folosind această culoare pentru păr. În cazul în care rezultatul obținut este cel pe placul tău, perfect, este timpul să faci această schimbare. De regulă, este o tonalitate care se potrivește perfect cu un ten deschis la culoare și ochi albaștri sau verzi.

Ce vopsea se recomandă?

Există multe vopsele de păr despre care producătorii îți dau asigurări că vei obține acea nuanță de blond cenușiu pe care ți-o dorești. Recomandarea noastră este însă Vopsea Londa Professional 8/1, pentru că este pur și simplu perfectă.

Evident, dacă te vopsești pentru prima dată, este bine să o faci la un salon, pentru a obține ceva profi. Apoi, te poți descurca foarte bine și acasă, pentru că deja ai aflat câteva recomandări de la profesioniști.

Recomandări de îngrijire a părului blond cenușiu

Pentru că avem de a face cu o culoare care iese din tiparele clasice, este nevoie și de ceva mai multă atenție la modul în care îți îngrijești părul.

Este o nuanță destul de greu de întreținut, așa că folosește tot produse Londa pentru că sunt complementare și te ajută să ai parte de culoarea dorită pentru mai mult timp, iar părul tău va fi mereu sănătos și strălucitor.

Tratamente de hidratare și măști

În afară de folosirea unui șampon și a unui balsam special pentru părul vopsit, poți utiliza și tratamente de hidratare, dar și măști de păr sau uleiuri speciale. Cele de argan, cocos, măsline, avocado, jojoba sau ricin sunt cele mai bune și sunt recomandate de specialiștii din întreaga lume.

Șampon nuanțator

Dacă ai observat că nuanța ta a mai pierdut din strălucire și chiar s-a decolorat puțin, poți folosi un șampon nuanțator, care îți va menține cenușiul dorit până la următoarea vopsire.

Pe rafturile magazinelor mai poți găsi chiar și mască de păr colorantă sau cremă care are același efect, așa că le poți folosi cu încredere. În plus, acestea nu vor afecta structura firului de păr, care va fi la fel de rezistent și plin de vitalitate.

Nu spăla părul prea des

Acel cenușiu frumos pe care l-ai obținut prin vopsire dispare rapid dacă îți speli prea des părul. De maxim două ori pe săptămână este suficient, și nu uita de balsamul pentru păr vopsit.

Dacă părul se îngrașă mult prea repede, poți îndepărta acest neajuns prin pulverizarea unui șampon uscat la rădăcina firelor de păr.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *