De ce trebuie sa folosesti sare de Himalaya?

0 Shares
0
0
0

De ce trebuie sa folosesti sare de Himalaya?
Poate te-ai intrebat cum actioneaza si de ce este benefica sarea de Himalaya pentru corpul tau, fata de alte saruri? Ei bine, aceasta este dotata cu niste avantaje destul de uimitoare, ceea ce face o alternativa minunata la sarea de masa si un nou articol interesant de adaugat in camara ta.

Sarea de Himalaya contine 84 de minerale si elemente care se gasesc in corpul uman; ceea ce este destul de impresionant. Cateva dintre aceste minerale includ: clorura de sodiu, sulfat, calciu, potasiu si magneziu.

Atunci cand se consuma aceasta sare, obtii de fapt mai putin aport de sodiu pe portie decat daca consumi sarea de masa normala, deoarece este mai putin rafinata, iar bucatile sunt mai mari. Prin urmare, sarea de Himalaya are mai putin sodiu pe o portie deoarece cristalele ocupa mai putin loc decat soiul de sare de masa foarte prelucrat.

Un alt lucru important despre aceasta sare este ca, din cauza structurii sale celulare unice, stocheaza energia de vibratie. Mineralele din aceasta sare exista in forma coloidala, ceea ce inseamna ca acestea sunt suficient de mici pentru celulele noastre si se pot absorbi cu usurinta.

Unele dintre multiplele beneficii pe care le are sarea de Himalaya sunt: ajuta la a avea plamani sanatosi, echilibru stabil al pH-ului in interiorul celulelor, reduce semnele de imbatranire, creste libidoul, previne crampele musculare, intareste oasele, scade tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia, detoxifica corpul de metale grele, etc.

Sarea de Himalaya este cea mai pura si mai sanatoasa sare de pe Pamant, care provine de la marea straveche, ecosistem nepoluat, vechi de mai mult de 250 de milioane de ani. Cu structura sa cristalina perfecta si compozitia sa, ajuta corpul nostru si sistemul nervos pentru a ajunge la un echilibru perfect si in plus are si un efect de intinerire.

Integreaza si tu de acum sarea de Himalaya in dieta ta de zi cu zi si profita de nenumaratele ei beneficii.

0 Shares
You May Also Like