De ce dor articulatiile?

De ce dor articulatiile?Exista o multime de persoane care zi de zi se plang de dureri ale articulatiilor. In continuare vom discuta despre acest aspect, pentru a afla care sunt cauzele durerilor articulatiilor.

Osteoartrita

Este o boală de care suferă mai mult 27 de milioane de americani, în special persoanele vârstnice, dar precizam faptul ca aceasta afectiune poate afecta şi persoanele tinere (si nu doar persoanele din America), mai ales dacă sunt supraponderale sau fac sport în mod excesiv. Cele mai afectate de aceasta afectiune sunt şoldurile, genunchii, porţiunea inferioară a spatelui, gâtul şi nu in ultimul rand, degetele mari de la picioare.

Persoanele care se confrunta cu aceasta afectiune isi pot indrepta atentia spre un pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr BIOPOL. De-asemenea, pe langa acest produs, exercitiile fizice por fi utile pentru ameliorarea durerilor.

Artrita psoriazică

Peste 30% dintre persoanele care sufera de psoriazis dezvoltă, la un moment dat, artrită psoriazică. Aceasta este o afecţiune ce se manifestă prin inflamarea articulaţiilor, dupa care isi vor face apariţia durerile, în mod special la încheieturile mâinii, la genunchi, la glezne sau degete.

Chiar daca aceasta nu este o afectiune care se poate vindeca, poate fi totusi tinuta sub control cu un stil de viata sanatos, si cu un pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr BIOPOL.

Guta

Guta este o formă de artrită, iar aceasta afectiune se manifestă prin dureri articulare acute, care sunt mai puternice în special pe timpul nopţii. De regulă, durerea este localizată in cazul persoanelor care sufera de aceasta afectiune la nivelul degetelor mari de la picioare, care se pot umfla.

Din fericire insa pentru persoanele care se confrunta cu aceasta afectiune, vestea buna este ca poate fi evitata sau tratata consumand foarte putine alimente care contin purine sau renuntand la alimentele care contin purine.

Lupus

Aceasta este o alta afectiune care poate duce la aparitia durerilor articulare. Chiar daca aceasta afectiune nu se poate vindeca, un pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr BIOPOL poate ameliora durerile articulatiilor.

Hipotiroidism

Aceasta afectiune isi face aparitia datorita activităţii insuficiente a glandei tiroide şi este o boală specifică femeilor. De obicei, femeile trecute de vârsta de 50 de ani se confrunta cu o astfel de afectiune. Riscul de a va confrunta si dvs. cu o asemenea problema de sanatate este mai mare dacă aţi avut sau daca aveti în familie cazuri de hipotiroidism, daca fumaţi sau aţi fost diagnosticaţi cu tiroidita Hashimoto. Aceasta afectiune poate provoca umflarea articulatiilor si dureri articulare.

Acesea sunt doar cateva dintre motivele pentru care durerile articulare isi pot face simtita prezenta. Ele pot fi insa tratate cu un pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr BIOPOL in cele mai multe dintre cazuri.

Un un pachet Articulatii Forte 3 X Celadrin Extract Forte 60cps + Cartimix Forte 60cpr BIOPOL poate fi util si pentru sportivi, care se confrunta cu asemenea probleme datorita antrenamentelor intense pe care le efectueaza in fiecare zi la sala de sport.

Tagged: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *