Cursuri eficiente pentru angajatii unei firme

Cursuri eficiente pentru angajatii unei firme

Cei care lucreaza in cadrul unor companii importante din Romania, cu siguranta nu pre au foarte mult timp liber, iar aici discutam despre cei care ocupa anumite functii importante.

De ce? Pentru ca mai marii companiilor respective isi doresc sa aiba in firma doar oameni competenti si buni in cat mai multe domenii, motiv pentru care aleg sa isi trimita angajatii la fel si fel de cursuri.

O multime de antreprenori sau de administratori de firme aleg sa isi trimita angajatii la cursuri GDPR, pentru ca acestia sa acumuleze cunostintele, intelegerea si abilitatile de care au nevoie pentru a cunoaste la perfectie Regulamentul General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal.

Un astfel de curs nu este ideal doar pentru angajatii firmelor, ci este perfect chiar si pentru administratorii firmelor sau chiar si pentru antreprenori.

Cei care vor participa la un asemenea curs vor ajunge sa cunoasca Legislatia nationala si Legislatia Uniunii Europene care se aplica in domeniul protectiei datelor, in colaborare cu Regulamentul General al UE privind protectia datelor 679/2016.

Deasemenea, participantii la un astfel de curs vor ajunge sa inteleaga perfect notiunea de temei juridic al prelucrarii datelor cu caracter personal, dar si toate conditiile aplicabilitatii lor.

Rolul si responsabilitatile responsabilului de protectia datelor, asigurarea protectiei datelor incepand cu momentul conceperii sau masurile de protectie, incidenta si planul de raspuns sunt alte competente pe care le vor dobandi cursantii.

Securizarea datelor personale, relatia contractuala dintre operatorul de date si persoana imputernicita, evaluarea impactului in ceea ce priveste protectia datelor, transferurile transfrontaliere internationale de date cu caracter personal, misiunile de audit si competentele autoritatii de supraveghere sau raspunderea responsabilului de protectia datelor sunt ultimele competente care pot fi dobandite de participantii la un asemenea curs.

Un al doilea curs pe care il pot face angajatii unei companii este cel de inspector ssm, iar un asemenea curs cu siguranta este important deoarece cursantii vor invata sa realizeze actiunile de prevenire si protectie, vor invata sa previna accidentele de munca si imbolnavirile personale, vor invata deasemenea sa monitorizeze activitatile de evacuare si interventie in munca.

Inscrierea angajatilor unei firme la un asemenea curs este extrem de importanta, pentru ca acestia devenind inspectori ssm, vor putea sa ii invete pe angajatii companiei cum sa lucreze in cele mai sigure conditii, ii vor putea invata cum sa previna accidentele la locul de munca, plus multe alte lucruri importante.

Un al treilea curs pe care ar putea sa il urmeze angajatii unei firme este fara doar si poate cursul de formator. Cu siguranta un asemenea curs il vor efectua cei care au o functie importanta in cadrul unei firme.

De ce? Pentru ca apoi cei care vor urma cursul, vor pregati formarea practica a noilor angajati, vor realiza activitati de formare, si vor evalua participantii la formare.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand discutam despre angajatii cu functii importante in cadrul unor companii importante, trebuie precizat faptul ca acestia mereu trebuie sa invete cate ceva nou, asa ca trebuie sa participe la tot felul de cursuri.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *