Cum sa folosesti o bara de tractare

Cum sa folosesti o bara de tractare
Vreti sa va tractati masina pentru o distanta lunga? Fara mult deranj, puteti atasa o bara de tractare la vehiculul dvs., si sa gasiti o masina de remorcare. Cu toate acestea, trebuie sa fiti precauti in atasarea barei de tractare si sa va asigurati ca celalalt vehicul este capabil sa va tracteze in siguranta masina. Este nevoie de putina munca suplimentara, dar veti fi recunoscatori pentru ca ati economisit bani si nu mai trebuie sa platiti o firma de tractari.

Pentru service-uri dar si pentru persoanele fizice, cea mai buna solutie este magazinul online Casa Idea de unde puteti cumpara printre alte obiecte si instrumente si o bara de tractare de cea mai buna calitate la preturi foarte mici.

Gasirea barei de tractare corespunzatoare

Decideti daca o bara de tractare este cea mai buna optiune. Pentru unii proprietari de RV, bara de tractare functioneaza cel mai bine, dar puteti alege sa remorcati vehiculul cu ajutorul unui dispozitiv de tractare. In timp ce un o platforma de remorcare va sprijina pe doua roti, bara de tractare va trage vehiculul pe toate cele patru roti.

Daca autovehiculul dvs. poate fi remorcat cu toate cele patru roti pe sol, atunci bara de tractare va fi cea mai buna optiune. Atasarea barei de remorcare necesita adesea modificari ale masinii dvs., astfel incat  nu puteti atasa o bara de remorcare unui vehicul in garantie.

O bara de remorcare este mai usor de depozitat si dezasamblat decat de un intreg sistem de remorcare, deci daca intentionati sa atasati si detasati de multe ori sistemul, veti dori sa alegeti bare de remorcare.

Costul general al ambelor metode de tractare este destul de echivalent, deci intr-adevar se reduce la preferintele si nevoile dumneavoastra ca proprietar de autoturism.

Consultati manualul de utilizare pentru ambele vehicule. Inainte de a incerca sa atasati o bara de tractare, veti dori sa va asigurati ca autovehiculul de tractat poate transporta de fapt  incarcatura. In functie de vehiculul dvs. de tractare, vehiculul va avea o limita de greutate diferita si este important sa stiti cat de mult suporta masina de tractare.

Daca nu puteti gasi manualul de utilizare din orice motiv, puteti, de asemenea, sa apelati la eticheta de certificare a conformitatii, care se gaseste in general in apropierea usii soferului. Daca nu gasiti aceasta eticheta, incercati sa verificati langa pragul usii. Ar trebui sa fie vizibil cand deschideti usa din fata a autovehiculului.

Alegeti un design al barei de tractare. Atunci cand alegeti un design de bara de tractare, veti cauta fie o bara de tractare montata pe o platforma, fie o bara de remorcare montata pe masina.  Daca alegeti sa utilizati o bara de tractare montata pe masina, atunci va trebui sa o pastrati  pe partea din fata a vehiculului dumneavoastra remorcat.

Achizitionati un suport de montare. Indiferent de bara de tractare pe care o alegeti, trebuie sa atasati un suport de fixare inainte de a atasa bara.  Suportul de montare, denumit uneori placa de baza, este folosit pentru a atasa bara de tractare la vehiculul remorcat.

Doriti sa va asigurati ca suportul dvs. de montare se va potrivi in mod special modelului de masina, precum si vehiculului pe care il remorcati. Placuta de baza va fi atasata la partea din spate a autoturismului dvs. – de la rama, suportul sub-cadru sau suportul de baza – sau undeva pe sasiul vehiculului.

Tagged: , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *