Cum sa achizitionati cel mai bun Epilator IPL?

Cand vreti sa alegeti cel mai bun epilator IPL, luati in considerare urmatoarele caracteristici:

– puterea pulsului fasciculului luminos
– ciclul de viata al lampii
– dimensiunea spotului luminos.

1. Puterea impulsului fasciculului luminos. Aceasta este principala caracteristica ce defineste eficacitatea indepartarii parului si siguranta tratamentului. Este de preferat sa alegeti un Epilator IPL cu rezistenta la impuls de 5J/cm2.

La acest nivel de intensitate este imposibil ca pielea sa se arda. Exista dispozitive la care intensitatea fasciculului luminos poate fi reglata – adica sa fie mai puternica sau mai putin puternica. Toturi, trebuie sa aveti in vedere ca un fascicul de lumina mai puternic poate provoca probleme severe la nivelul pielii.

2. Dimensiunea spotului luminos. Aceasta caracteristica defineste zona pielii dumneavoastra care este tratata de un singur flash (impuls). Cu cat dimensiunea spotului este mai mica cu atat tratamentul va dura mai mult si va fi nevoie de mai multe impulsuri.

Epilatoarele moderne sunt capabile sa trateze 6 cm2 de piele printr-un singur impuls, ceea ce le face sa fie cele mai bune epilatoare IPL existente vreodata. Din pacate aceasta caracteristica este disponibila numai pe modelele mai scumpe. Modelele mai ieftine trateaza o suprafata considerabil mai mica dintr-un singur impuls.

3. Ciclul de viata al lampii. Lampa este singura componenta consumabila dintr-un epilator IPL. Ea trebuie inlocuita la un moment dat. La modelele mai ieftine lampile sunt de calitate mai slaba (de exemplu sunt proiectate sa tina cel putin 750 de flashuri).

Dar cele mai bune epilatoare IPL, care sunt si mai scumpe, ajuns sa aiba lampi care rezista pana la 40 000 de flashuri. E drept, majoritatea acestor epilatoare sunt folosite de profesionisti si sunt mult mai scumpe. Trebuie sa mai spunem ca pentru anumite modele, lampa poate fi destul de scump de inlocuit.

Cel mai bun epilator IPL – branduri de calitate

Care sunt cele mai bune branduri in materie de epilatoare IPL? Review-urile la epilatoarele IPL va pot oferi o multime de informatii utile care va pot ajuta sa luati o decizie mai rapida si mai corecta. De aceea, va recomandam sa va uitati peste recenzii la epilatoare IPL inainte de a face achizitia propriu-zisa.

Veti obtine informatii sincere de la utilizatori care au incercat deja produsele respective si veti reusi sa identificati mai usor modelul potrivit pentru dumneavoastra. Exista review-uri si pareri pe forumuri bine facute, astfel incat veti descoperi rapid avantajele si dezavantajele unui anumit epilator IPL. Noi credem ca Philips si Braun ofera pe piata cele mai bune epilatoare IPL.
Cum sa folositi cel mai bun epilator IPL?

Ar trebui sa incepeti sa va pregatiti pentru epilarea IPL inainte cu doua saptamani. In acest timp, ar trebui sa evitati expunerea pielii la soare, sa nu luati antibiotice si sa vetificati pielea sa nu existe vreo eruptie cutanata.

Inainte cu doua zile, folositi un aparat de ras pentru a indeparta parul de pe zona pe care o veti trata cu Epilatorul IPL. Puteti folosi un aparat de ras de unica folosinta. Lungimea parului nu trebuie sa depaseasca 2 mm. Daca parul este lung si subtire, epilarea nu va fi eficienta.

Cautati tonul pielii folosind scala pe care ar trebui sa o gasiti in pachet, alaturi de epilatorul IPL. Alegeti tonul care corespunde tipului dumneavoastra de piele si reflati dispozitivul in mod corespunzator. Intensitatea depinde de tenul dumneavoastra – cu cat pielea este mai inchisa la culoare, cu atat intensitatea ar trebui sa fie mai mica.

Puneti epilatorul IPL pe piele, porniti si imediat mutati in zona urmatoare. Nu trebuie sa va intoarceti la zonele pe care le-ati tratat deja in sesiunea respectiva de epilare. Zonele tratate nu trebuie sa se suprapuna. Cand ati terminat, aplicati o crema calmanta. Epilatorul trebuie curatat cu o solutie speciala pe care ar trebui sa o gasiti in pachet.

Daca ati folosit corect Epilatorul IPL, atunci parul ar trebui sa dispara in 10-14 zile. Efectele acestui tip de epilare vor dura o luna de zile. Tratamentul trebuie repetat regulat pana cand foliculii sunt complet distrusi. Asta inseamna 6 – 10 sesiuni – numarul exact depinde de structura parului.

Tagged: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *