Cum îți instalezi o camera spion?

Cum îți instalezi o camera spion? Daca vrei sa stii cat mai multe lucruri despre ceea ce se intampla la tine acasa sau la birou, atunci cand nu esti acolo, poti lua in calcul instalarea unei camere spion.

O camera spion are niste proprietati cat se poate de interesante, avand dimensiuni reduse, fiind greu de detectat si filmand fara oprire zile sau chiar luni intregi.

Pentru a putea sa te bucuri din plin de avantajele unei camere spion, este bine sa tii cont de cateva sfaturi utile.

Cum instalezi, asadar, o camera spion?

In primul rand, trebuie sa stii ce tip de camera sa cumperi. Exista foarte multe variante, care mai de care mai interesante. Poti opta pentru forma clasica, de camera spion instalata intr-un obiect comun cum ar fi un odorizant sau un ceas sau poti opta pentru o camera spion deosebita, instalata intr-un intrerupator pentru bec sau chiar in aerul conditionat.

Principala idee este aceea de a instala camera intr-un loc unde sa fie greu de depistat.

Incearca sa o pui cat mai sus, intr-un colt al camerei care sa surprinda usa. In felula cesta acoperi cat mai mult spatiu si poti sa descoperi chiar tot ceea ce se intampla in incapere, fara sa fie nevoie de mai multe camere.

Tine cont si de alimentarea cu energie. Daca nu vrei sa schimbi baterii in mod frecvent, incearca sa optezi pentru o camera spion care sa se alimenteze direct de la o sursa de energie electrica. In felul acesta poate sa functioneze in continuu.

Daca transmite wireless informatiile pe care le capteaza, vei putea sa o lasi acolo luni sau chiar ani intregi. Daca vrei sa si inregistrezi filmarile pe care le obtii, adauga-i un card de memorie cat mai mare, care sa poata sustine sute de ore de filmulete.

Pentru a economisi spatiul pe card, incearca sa cumperi o camera spion care dispune de un detector de miscare. In felul acesta vei putea surprinde doar momentele cu adevarat importante si vei face economie de curent electric, economie de timp si evident, economie de bani.

O camera spion iti poate aduce informatii extrem de utile pe care le poti folosi in relatia cu ceilalti si  pe care le poti folosi pentru a fi cat mai eficient la munca. Pana sa obtii toate avantajele, trebuie sa gasesti cea mai buna solutie de instalare.

Tagged: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *