Totul despre rafturi

 Totul despre rafturiSunt si unele rafturi greu de montat si de pus in locul in care doriti sa apara. Va recomandam ca inainte sa cumparati anumite rafturi sa va asigurati ca acestea au si loc in spatiul in care urmeaza sa fie depozitate.

Sunt si rafturi care pot sa sustina mai multe obiecte care au o greutate mare si se numesc rafturi Havy duty. Rafturile acestea au adancimi mari.

In cazul in care alegeti cutii din plastic pentru depozitare in loc sa optati pentru cutiile de carton este recomandat sa notati pe ele cu ajutorul unor pixuri colorate sau a unor markere lavabile ce pot sa fie curatate.

Astfel va va fi mult mai usor sa redenumiti cutiile cand se schimba continutul lor. In cazul in care cautati rafturi de o calitate foarte buna si la preturi rezonabile noi va recomandam Store Expert.

Se intampla sa nu aveti posibilitatea de a gasi o zona favorabila pentru a pune rafturile si va puteti crea singuri o astfel de zona atasand rafturile pe zidul incaperii in care se va face montajul.

De asemenea este recomandat sa alegeti cu atentie locatia pentru a fi siguri ca aceste rafturi au loc. Initial se cauta toate spatiile goale fara alte obiecte si se fac masuratorile. Un raft se poate monta chiar si pe un zind daca zidul ofera aceasta posibilitate si daca peretele poate sa fie decupat.

Este recomandat sa tineti cont si de faptul ca o instalatie electrica va trece prin zid si sa aveti grija si sa faceti modificarile astfel incat sa nu se atinga aceasta instalatie. In cazul in care nu doriti sa modificati zidurile aveti posibilitatea de a monta rafturile in alte zone ale cladirii cum ar fi subsolul sau garajul si care sunt cele mai bune locuri in care puteti sa depozitati obiecte.

Obiectele depozitate ar trebui origanizate in cutii de marimi variate care se vor pune pe aceste rafturi.

Spatiul aflat in spatele usii poate sa fie utilizat pentru a asambla rafturi si aceste rafturi se vor mai numi si rafturi superficiale. Acest tip de rafturi se monteaza in general pe zid in zona din spatele unei usi si au un pret mai mic decat alte tipuri fiind in acelasi timp si foarte practice. Va trebui sa va asigurati ca ati masurat foarte bine distanta care se afla intre perete si balamale. Tot ce ramane va fi grosimea raftului ce poate fi montat.

Sunt si alte tipuri de rafturi care se pot monta folosind spatiul care nu este utilizat. Un exemplu in acest sens poate sa fie baia. Cele mai bune rafturi de aici sunt cele din metal si sunt disponibile in mai multe grosimi si forme.

Va recomandam sa masurati grosimea dar si adancimea pe care o are spatiul si in momentul in care cumparati raftul sa intrebati si vanzatorii din magazin daca exista si posibilitatea de a taia acest raft la o lungime dorita.

Desi spatiile care se afla deasupra unui raft normal se pot utiliza prin adaugarea de alte rafturi concepute special pentru asamblare, este recomandat sa cereti de fiecare data parerea specialistilor.

Tagged: , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *