Cum gasim iPhone-ul pierdut?

Cum gasim iPhone-ul pierdut?Daca pierdeti iPhonul sau credeti ca a fost furat, va dam cateva sfaturi despre cum il puteti gasi sau cum puteti sa ii protejati datele. Este foarte frustrant ca dupa ce investiti in telefon si de accesorii pentru iPhone acesta sa dispara si suntem convinsi ca veti face tot posibilul sa il gasiti.

Daca aveti aplicatia gasire iPhone activata o puteti folosi pe aceea ca sa gasiti telefonul si pentru a face actiuni suplimentare care va pot ajuta sa il recuperati si sa pastrati datele. In primul rand ar trebui sa localizati telefonul.

Intrati in aplicatia Gasire iPhone si selectati dispozitivul pe care doriti sa il vedeti pe harta. Daca acesta este aproape il puteti determina sa scoata anumite sunete pentru a va ajuta sa il gasiti mai repede.

Activati modul pierdut. Daca utilizati modul Pierdut aveti posibilitatea de a bloca de la distanta telefonul cu un cod format din patru cifre si de asemenea puteti afisa pe ecranul telefonului pierdut un mesaj personalizat cu un alt numar de telefon la care puteti fi sunat si de asemenea puteti urmari locatia telefonului.

Raportati pierderea telefonului pierdut sau furat. Este foarte posibil ca cei care se vor ocupa sa ceara seria dispozitivului, aceasta se poate gasi pe chitanta originala sau pe cutie, dar si in profilul de asistenta daca telefonul a fost inregistreat cu acest ID.

Pentru a preveni accesarea informatiilor personale de catre oricine altcineva puteti sa il goliti de la distanta. Atunci cand goliti un dispoztivi informatiile se vor sterge si nu veti mai putea localiza acest telefon folosind aplicatia Gasire iPhone.

Dispozitivele sterse nu mai pot fi urmarite. Daca dupa ce goliti telefonul il eliminati si din dispozitivul din cont, nu il veti mai putea bloca lucru care permite si altor persoane sa il activeze si sa il foloseasca.

Daca telefonul care a disparut este oprit sau inchis puteti sa il puneti in mod Pierdut sau sa il blocati si chiar sa stergeti informatiile de pe el. Imediat ce telefonul devine online, actiunile isi vor face efectul. Daca stergeti dispozitivul din cont cand este oprit toate actiunile aflate in asteptare pentru acest dispozitiv se vor anula.

Daca aplicatia Gasire iPhone nu a fost activata in momentul pierderii sau furtului nu o sa o puteti folosi pentru a va ajuta sa gasiti telefonul. Pentru a va proteja in acest caz datele din telefon va recomandam sa modificati parola ID Apple. Modificand aceasta parola impiedicati alte persoane sa vada datele pe care le aveti in iCloud. Schimbati si parolele pentru alte conturi la care va logati de pe respectivul dispozitiv.

Raportati furtul sau pierderea si este posibil sa vi se ceara seria dispozitivului. Mai sus v-am scris cum puteti gasi aceasta serie. Raportati operatorului care se ocupa de wireless dispozitivul furat sau pierdut deoarece acesta poate bloca mesajele text, apelurile si utilizarea datelor din telefon.

Aplicatia Gasire iPhone este singura optiune cu ajutorul careia se poate localiza sau urmari un telefonĀ  iPhone disparut sau pierdut. Daca aceasta aplicatie nu a fost activata inainte de disparitia dispozitivului nu exista un alt serviciu care sa va ajute sa localizati telefonul.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *