Cum sa alegeti acumulatori buni si de calitate pentru lanterna?

Cum sa alegeti acumulatori buni si de calitate pentru lanterna?Dintotdeauna, lanterna a fost un prieten de nadejde al omului. Fie ca vorbim de o lanterna led sau una cu bec clasic, odata cu evolutia tehnologica, si lanternele au fost adaptate la nevoile si cerintele pietei.

De la clasicul bec incandescent, pana la ledurile din ziua de azi, lanterna isi face in continuare treaba, ajutandu-i pe oameni sa se descurce mai bine in situatii care de care mai neobisnuite. Lanterna cu led te scoate din impas atunci cand, in mijlocul noptii, ti se taie curentul iar intunericul devine omniprezent.

Daca inainte aveai la indemana un felinar cu ulei sau o lampa cu gaz, acum trebuie sa ai musai langa pat acelasi felinar, dar adaptat conditiilor moderne. Exista pe piata o multitudine de produse de iluminat printre care si aceste lanterne in forma de felinar.

Totodata, felinarul te ajuta sa te orientezi in casa sau pe afara, dar nu uita ca acesta iti poate fi un ajutor de nadejde atunci cand mergi la pescuit si esti nevoit sa iti petreci noapte pe balta. De asemenea, un felinar cu acumulatori este de mare ajutor in situatii imprevizibile: esti cu masina intr-o zona pustie si te-a lasat bateria, se strica iluminatul public, etc.

Daca tot ati renuntat la ulei si gaz, trecand la baterii, incercati sa fiti eficienti in aceasta directie. Pentru a nu cumpara foarte des baterii si pentru a nu cheltui foarte multi bani, alege sa folosesti acumulatori.

Acestia se pot reincarca dupa o perioada cu ajutorul unui incarcator.  Acumulatorii se gasesc pe piata intr-o oferta variata si pot fi alesi in functie de producator sau in functie de amperaj.

Preturile sunt, de asemenea, strans legate de firma producatoare, dar, mai ales, de amperajul acumulatorului. Astfel, exista o diferenta semnificativa de pret intre un acumulator de 500 mAh, de pilda, si unul de 3500 mAh.

Daca vorbim de producatori no name, gasim preturi cuprinse intre 4- 12 lei per bucata. In cazul producatorilor cu nume, un astfel de acumulator poate ajunge si la preturi de 50 de lei pentru 3400 mAh. Diferenta de pret este data de faptul ca cei cu amperajul mai mare au o viata mai indelungata, datorita ciclului mai redus de reincarcari.

In ultima vreme, tot mai multi oameni se plang de amperajul anumitor acumulatori, despre care spun ca nu este real. Au aparut acum oferte pe tot felul de site-uri din China si nu numai care aduc spre vanzare acumulatori de 3500 mAh la preturi de pana in 5 dolari per 4 bucati.

Mai nou, dupa ce multa lume a cumparat si, probabil, s-a plans de calitatea slaba a acestora, langa amperajul specificat in descriere se pune in paranteza si ceva de genul: 3500 mAh (real 500 mAH).

Deci , daca ai crezut ca faci o afacere cumparand astfel de acumulatori, e foarte posibil sa fi luat teapa. De aceea, trebuie sa fim atenti la astfel de oferte si sa comparam cu acumulatorii produsi de vanzatori si producatori renumiti.

Tagged: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *