Ce trebuie sa stim despre optimizarea seo?

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie sa stim despre optimizarea seo?
Atunci cand vrem sa ne optimizam site-ul este posibil sa avem nevoie si de carti optimizare seo.

Sunt unele persoane care considera ca toate informatiile despre seo si despre ceea ce tine de calculator in general, sau de tehnologie, nu se mai gaseste in carti ci in articolele de pe internet. Nimic mai fals.

Cartile sunt si vor ramane importante, indiferent ca vorbim despre carti in format fizic sau electronic, tot ceea ce conteaza de fapt este sa alegem exact acele carti care sunt potrivite perioadei in care ne aflam atunci cand vrem sa facem ceva.

Este evident ca o carte din 2000 despre seo nu va este de niciun folos in prezent pentru ca toate informatiile din ea, sau aproape toate nu mai sunt de actualitate. Urmand practicile sugerate intr-o astfel de carte veche este posibil sa faceti mai mult rau decat bine si de aceea noi va recomandam sa alegeti carti cat mai noi pentru a fi siguri ca beneficiati de informatii cat mai bune.

De asemenea, aveti grija sa nu cumparati reeditari. Pot fi facute, nu ne intrebati de ce pentru ca nici noi nu intelegem rostul unei astfel de practici, reeditari ale unor editii foarte vechi care vor primi un format nou dar vor avea la baza exact aceleasi informatii. In acest caz cartea chiar daca pare noua este la fel de inutila si putem spune chiar periculoasa.

De exemplu intr-o carte veche de seo puteti gasi sugestia de a umple metadescrierile cu toate cuvintele care va vin in minte indiferent daca ele au sau nu legatura cu site-ul pe care il aveti. In trecut metoda functiona dar in prezent in mod sigur veti fi penalizati.

Un alt exemplu poate sa fie legat de continut. Puteti primi sugestia de a scrie continut special pentru motorul de cautare cu o densitate uriasa a cuvintelor cheie care nu ofera de fapt nimic utilizatorului. In trecut varianta mergea.

In prezent va garantam ca Google va ignora site-ul sau il va penaliza. Ultimul lucru spus de cei de la Google este faptul ca tot ceea ce inseamna continut ar trebui sa fie facut ca si cand motorul de cautare nu ar exista si de asemenea in exclusivitate pentru cititori.

Un continut care este apreciat de cititori este apreciat si de motorul de cautare si un astfel de continut va ajuta la o foarte buna indexare.

Asta inseamna sa cititi informatii actualizate iar aceste informatii se pot gasi si pe bloguri dar si in cartile de profil. Noi va recomandam sa nu mai priviti cu reticenta cartile si sa faceti in asa fel incat sa intelegeti cat mai bine ceea ce scrie in ele.

Cartile pot fi vazute drept site-uri de tutoriale cu informatie tiparita, singura diferenta este mediul de display. Un site are mediul de display pe ecranul calculatorului pe cand o carte are ca si mediul de display hartia in rest informatiile pot fi la fel de valoroase sau de putin valoroase.

Va recomandam sa cititi cartile scrise de cei care au autoritate in acest domeniu.

0 Shares
You May Also Like