Ce trebuie sa stie o clienta despre combina cosmetica?

Ce trebuie sa stie o clienta despre combina cosmetica?Un instrument necesar in orice salon de infrumusetare care usureaza munca angajatului este combina cosmetica.

Functiile necesare pentru cosmetica faciala si tratamente de remodelare corporala perfect functionale la orice combina cosmetica profesionala vor da cele mai bune rezultate.

Cu lupa din dotarea combinei cosmetice se examineaza in detaliu pielea clientului.

Combina cosmetica este dotata cu accesoriile necesare realizarii diferitelor  functii si este foarte usor de operat. Nu ocupa mult spatiu, este destul de usor de depozitat si este simplu de integrat in salon.

Orice clienta este interesata, in mod normal, de tratamentul cosmetic aplicat, dar si de dispozitivul care efectueaza acest tratament. Unele dintre cliente se intereseaza inainte de efectua tratamentul.

De ce sa faca o terapie cu aburi sau ozonoterapie? Terapia cu aburi care mareste nivelul activitatii celulare, reduce presiunea de tensionare a muschilor, dizolva lipoproteinele, imbunatateste metabolismul.

Ozonoterapia are efect imunostimulant, antibacterian, virustatic, antiinflamator, antialgic, antidepresiv, dezinfectant, oxigeneaza si tonifica pielea.

Pentru ce se recomanda vacuumul? Pentru a aspira comedoanele, a goli foliculii polisebaceici de sebum, a indeparta surplusul de sebum, pentru masaj facial, activarea circulatiei sanguine si limfatice, stimulara elasticitatii fibrelor, diminuarea ridurilor.

Ce fac periile rotative? Acestea sunt folosite pentru peelingul fetei si corpului, curatarea celulelor moarte, masajul cu peria producand activarea circulatiei sanguine si limfatice locale.

Ce inseamna spray? Este o functie folosita in pulverizarea substantelor lichide.

Cand se foloseste lampa Wood? Fiind un instrument care emite raze ultraviolete, examineaza pielea pentru diagnosticarea infectiilor cutanate.

Combina cosmetica are o lampa cu lumina rece? Da, pentru a analiza pielea mai atent, prin marire de cinci ori.

La ce se refera functia electroderm?  Prin electrozi trecerea curentului de inalta frecventa este marcata de o coloratie violacee sau portocalie pentru ozonizarea aerului.

La ce se refera functia galvanoderm? Aceasta functie furnizeaza curent continuu, pentru dezincrustare si ionizare. Prin curentul galvanic se obtine saponificarea sebumului pentru indepartarea usoare de pe piele.

Ce stim despre efectul ultrasunetelor? Ultrasunetele sunt extrem de necesare pentru atenuarea nodulilor anticelulitici, patrunderea in profunzime a produselor profesionale, antivergeturi, fermitate, accelerarea circulatiei sanguine si hidratarea pielii, anticearcan, lifting facial, depigmentare. Prin vibrarea de un milion de ori pe secunda, undele ultrasonice sparg depozitele de grasime, producand acelasi efect ca o dieta.

Ce trebuie sa stim despre functia ionoderm? Aceasta genereaza curenti terapeutici pentru galvanizari si iontoforeza.

Ce este vapoforul? Este o functie prin care se face vaporizarea, inlaturarea celulelor moarte, a murdariei, bacteriilor de la nivelul pielii, stimuleaza circulatia sanguina si transpiratia.

Combina cosmetica are functiile prezentate pe scurt mai sus pe care orice clienta trebuie sa le cunoasca si in colaborare cu medicul dermatolog si cosmeticianul sa beneficieze de efectele sale spectaculoase.

Pe parcursul si dupa aplicarea tratamentelor cosmetice, in mod sigur, clienta va solicita numeroase informatii despre functiile combinei cosmetice pentru a cunoaste detaliat toate avantajele, modul de lucru si pentru a recomanda prietenelor folosirea acestor tratamente furnizate de un aparat atat de modern, care a fost testat si imbunatatit ca sa raspunda tuturor cerintelor de infrumusetare si intretinere.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *