Ce piese contine un telefon LG?

LG este considerata una dintre cele mai importante companii creatoare de electronice, fiind unul dintre titanii creatorilor de tehnologie. Asadar, in ultimii ani LG a incasat o imensa cifra de afaceri, pozitionandu-se pe locul 3 la nivel mondial.

Multi producatori s-au specializat in creearea, dar si in reparatii LG pentru o buna functionare a prototipurilor de pe piata. In acest mod compania a inovat la nivelul tehnologiei, creand telefoane care au crescut cifra de afaceri, dar si care au evidentiat evolutia tehnologiei.

Costurile crearii unui prototip se ridica la cateva mii de dolari, dar rezultatul final este unul de calitate. Asadar, LG s-a plasat in top 5 cele mai vandute telefoane din Romania in anul 2015, iar in anul 2016 compania promite un nou telefon cu un nou tip de software. Acesta va fi produs in parteneriat cu Google si va fi dat spre vanzare din septembrie 2016.

Ce piese contine LG de costurile crearii sunt atat de ridicate? Piesele unui LG sunt create de propria companie si vizeaza functionarea integrala a prototipului astfel incat utilizatorul sa se bucure de toate aplicatiile sale.

Spre exemplu LG G3 este un telefon puternic, iar in jocuri se misca perfect. Totodata SOC-ul Snapdragon 801 reprezinta un adevarat campion deoarece tot timpul tureaza numai doua dintre cele patru nuclee.
Acestea sunt turate la o capacitate de 20%. Totusi tot timpul acesta ruleaza la o frecventa confortabila.

Grafica este incredibila, nu prezinta probleme de framare si este foarte confortabil pentru ochi.
Din punct de vedere tehnic bateria este una dintre cele mai importante elemente ale unui telefon. Astfel, bateria este deobicei creata de LG avand 3000 mAh. Avantajul acestui tip de baterie este ca se incarca extrem de repede. Acest lucru este datorat faptului ca LG utilizeaza anumite materiale pentru anod.

Aceste tipuri de materiale grabesc ajungerea nivelului bateriei la 100% si o pot descarca mult mai greu, gradual si profund. De asemenea, bateria prezinta aceeasi forta indiferent de gradul de incarcare la care se afla.

Asadar, forta de la 100% este egala cu cea de la 10%. Utilizatorii nu vor avea surprize precum descarcarea bateriei intr-un mod foarte rapid de la nivelul de 20% la cel de 3% doar in 4 minute.

O alta piesa pentru care telefoanele sunt cautate este reprezentata de camera foto/video. Acestea sunt foarte bine realizate facand poze pana la o rezolutie avantajoasa de 13 megapixeli in formatul de 4/3 si 10 megapixeli in formatul de 16/9.

Aceasta camera poate filma cu o rezolutie de 1080p, 720p, iar in slow motion 480p fiind scalat la 720p. Calitatea clipurilor video este foarte buna in 4k care este definit si foaret clar. Sistemul pentru focusare este extrem de bun.

Noile tipuri de LG prezinta un sistem de focusare pe baza unui laser. De asemenea, camera frontala este foarte bine realizata. Aceasta, in medii intunecate, creaza un crop imaginii si ii adauga acesteia o rama foarte luminoasa. Rama inlocuieste flash-ul si este foarte utila.

Firma LG incearca sa rezolve anumite piese ale telefonului care nu functioneaza atat de bine, incercand sa creeze telefonul perfect.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *