Ce telefoane de top sunt disponibile pe piata?

Ce telefoane de top sunt disponibile pe piata?
Posesorii telefoanelor inteligente stiu cat de importante sunt accesoriile pe care acestea trebuie sa le aiba.

De unele accesorii chiar nu trebuie sa ne lipsim. De exemplu, posesorii de HTC trebuie sa aiba telefoanele dotate cu huse HTC, incarcatoare originale, folii de protectie, dar si alte accesorii care pot fi de mare folos.

Cand cautam sa cumparam huse HTC sau alte accesorii pentru HTC si nu numai, deseori incercam sa le cautam pe cele mai ieftine, dar bune. Ei bine, de multe ori nu poti cumpara ceva calitativ la un pret mic. Insa, magazinul de pe site-ul Magazingsm.ro iti vine in intampinare cu o serie de accesorii GSM la preturi acceptabile si la o calitate de dorit.

Ca sa cumperi accesorii pentru telefoane, trebuie in primul rand sa ai telefon. Daca esti adeptul/adepta telefoanelor inteligente uimitoare, poti alege unul din modelele de top existente pe piata la ora actuala.

Samsung Galaxy Note Edge

Uimitorul model si-a anuntat aparitia pe piata in septembrie 2014, ulterior fiind lansat pe piata in luna noiembrie a aceluiasi an. Designul uimitor ne fascineaza de la primul contact, deoarece acest model nu are margini.

Designul inovator permite primirea notificarilor direct pe ecranul Edge. Ecranul telefonului este de o calitate uimitoare si el, fiind unul de tipul Quad HD + Super Amoled. Telefonul acesta se mai remarca si prin calitatea fotografiilor (camera principala 16 MP, secundara 3,7 MP), capacitatea bateriei (3000 mAh), procesor (Quad-core 2.5 GHz Krait 400), dar si alte caracteristici uimitoare pe care le poti descoperi cu usurinta folosind un astfel de model.

iPhone 6

Isteria iPhone-urilor continua. Cei de la Apple scot modele din ce in ce mai performante si mai pe placul cumparatorilor. Modelul iPhone 6 este dotat cu un ecran IPS LCD ce are o rezolutie de 1334 x 750 pixeli. Diagonala acestui model este de 4.7 inch, mai mare decat la modelele anterioare.

Procesorul modelului iPhone 6 este dual-core, la 1,4 GHz. Camera foto principala a telefonului inteligent de la Apple este de 8MP si permite inregistrarea clipurilor in fomrat Full-HD. Acest model nu uimeste prin caracteristici iesite din comun, insa experienta pe care o ai folosindu-l este una placuta.

Sunt o multime de telefoane inteligente pe piata, telefoane cu tot felul de caracteristici. Unii vor telefoane mai simple, altii mai performante.

Partea buna consta in faptul ca ai de unde alege, deoarece producatorii scot pe piata mereu fel si fel de modele. Criteriile prin care alegi un telefon sau altul depind foarte mult de ceea ce doresti de la respectivul telefon.

Daca vrei un telefon simplu, la care sa vorbesti si cam atat, in mod clar nu ai nevoie de un telefon care costa mii de lei. Insa, daca vrei sa ai parte de o experienta incredibila folosind un telefon, daca vrei un telefon pe care sa folosesti tot felul de functii de care ai nevoie, cel mai probabil o sa alegi un telefon inteligent performant care sa aiba caracteristicile dorite de tine.

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *