Ce poti juca gratuit pe Android atunci cand te plictisesti?

Ce poti juca gratuit pe Android atunci cand te plictisesti?Daca te plictisesti si tocmai ti-ai pus un acumulator original Samsung pentru a putea sa joci jocurile preferate, tot ce trebuie sa faci este sa citesti acest top cu jocuri free.

Jocuri Nintendo

Nintendo este o recomandare buna pentru jocurile Android gratuite. Au jocuri intr-o varietate de genuri diferite si cele mai multe dintre ele va vor aduce sentimente nostalgice. Unele titluri Nintendo includ Dragalia Lost, Fire Emblem: Heroes, Mario Kart Tour si Animal Crossing: Pocket Camp.

Exista, de asemenea,  Dr. Mario World daca va plac puzzle-urile. Fiecare joc este realizat in mod curat, cu un joc lin si grafica colorata. Cateva, cum ar fi Mario Kart Tour, au o grafica ciudata, old school, insa in general  Nintendo face o treaba excelenta oferind experiente bune. Recomandam cu siguranta Fire Emblem Heroes fanilor RPG de strategie, in special.

Pocket City

Pocket City este la fel de aproape de SimCity si merge perfect pe Android. Jocul incepe la fel ca multe alte constructoare de orase. Construiti drumuri, zone rezidentiale, zone comerciale si cladiri importante. Exista dezastre de rezolvat si o mecanica economica si criminala surprinzator de profunda, care trebuie urmarita.

Versiunea gratuita a jocului nu are la fel de multe functii ca versiunea premium si are si reclame. Cu toate acestea, majoritatea functiilor suplimentare sunt doar extra-uri si puteti juca jocul de baza gratuit, fara a plati pentru el. Acesta este clar unul dintre cele mai bune simulatoare de pe Android.

Pokemon Go

Pokemon Go a fost cel mai mare joc mobil din 2016. De fapt, a fost cel mai mare existent vreodata. Chiar daca popularitatea sa s-a redus putin, jocul este totusi o optiune gratuita foarte solida. Jucatorii pot explora lumea reala din jurul lor in timp ce prind Pokemoni, doboara alti Pokemoni si gasesc Pokestops.

Noile update-uri includ Pokemoni legendar, batalii de raid, batalii cu antrenori si multe altele. Puteti chiar sa schimbati Pokemoni in joc acum. Jocul continua sa evolueze dincolo de ceea ce multi isi amintesc. Cand, in cele din urma, isi va termina update-urile, va deveni unul dintre cele mai mari si mai iconice jocuri mobile din istorie. Se afla singur pe cea mai mare lista de jocuri cu realitate augmentata.

PUBG Mobile si Fortnite

PUBG Mobile nu a iesit de mult la nivel global. Cu toate acestea, este deja unul dintre cele mai populare shootere mobile disponibile. Dispune de un Battle Royale de 100 de jucatori pe o insula mica. Jucatorii aduna echipament, arme si vehicule pe insula si se lupta cu el.

Castigatorul este ultima persoana ramasa in picioare. De asemenea, include elemente mobile, cum ar fi o zona de joaca care se micsoreaza, precum si o lista extinsa de continut, combinatii si articole de personalizare.

Fortnite este un joc similar, cu exceptia faptului ca adauga un element surpriza impreuna cu o atmosfera de joc mai putin serioasa. Fornite este disponibil pentru instalare daca doriti sa il jucati, dar procesul de instalare este putin complicat. Exista si alte Battle Royale pentru Android, daca doriti mai multe optiuni.

Tagged: , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *