Ce mai aflam de la Botosaneanul

0 Shares
0
0
0

Nu degeaba se spune ca viata bate filmul. Sunt unele situatii care ne surprind de-a dreptul si ne fac sa ne gandim in ce lume traim, cata iresponsabilitate poate sa zaca in unii oameni, cata inconstienta, cata rautate.

Botosaneanul.ro, unul din site-urile de profil cu stiri la zi din zona Botosaniului titreaza stiri care ne socheaza, unele care ne incanta. De la intoarcerea in tara a campioanei noastre Simona, ajunsa acasa la Avrameni si pana la taberele de copii organizate, in cadrul carora cei mici invata croitorie spre exemplu, descoperim mai tot ce ne intereseaza pentru a fi la zi cu informatiile.

Festivalul Fanfarelor in Botosani

Zona este cunoscuta drept una in care sunt pastrate traditiile. Iata ca un festival ce urmeaza sa fie organizat sta ca dovada a acestui fapt. Conform sursei citate, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Botosani va organiza festivalul fanfarelor.

Acest eveniment se afla deja la editia XV. O mica schimbare fata de anii precedenti va insemna ca tot evenimentul implica doar reprezentare pe scena. Sunt anuntati ca participanti fanfare din judetele Botosani, Suceava, Iasi, Vaslui si Valcea.

Alte stiri interesante

Nu doar stiri despre imobiliare Botosani, vreme sau ce se mai intampla pe scena politica aflam de la Botosaneanul, ci si alte stiri interesante. Despre cum joaca de-a actele poate duce la infractiune este povestea unui cetatean moldovean care se pare ca s-a laudat cu acte de identitate false, chipurile facute doar pentru a impresiona iubita.

Aceasta joaca i-a adus si dosar penal la activ. In plus, exista suspiciuni privind o retea a celor care realizeaza acte false, dat fiind marturia celui in cauza care a spus ca a procurat actele din mediul online pentru o suma chiar modica.

Tot Botosaneanul titreaza si preluarea cinema-ului Unirea de catre Primarie. Institutia a fost preluata cu tot personalul in cauza. Despre rute de tren ce nu vor mai exista sau cazul unui barbat care, in loc sa ajunga in Anglia se pare ca nu a mai ajuns la nicio destinatie. Familia nu ii da de urma si apeleaza  la media pentru a obtine informatii.

Iar pentru cei care stau cu ochii pe presa ca pe butelie pentru a afla cum va incepe noul an scolar si ce anunturi fac autoritatile in acest sens, pot descoperi de aici materiale dedicate acestui subiect.

Detalii in pagina oficiala. Puteti sa va abonati si sa primiti astfel stirile proaspat postate in timp util, prin email.

0 Shares
You May Also Like