Ce este o  multifuntionala si cum se poate inchiria

Multifunctionalele sunt dispozitive nelipsite din birourile societatilor datorita functiilor multiple indeplinite in acelasi timp.

Formata din imprimanta, scanner si copiator, multifunctionala poate indeplini aceste functii simultan, fara a fi nevoie de interventia unei persoane. De asemenea, o multifunctionala poate avea incorporat si un fax, totul depinde de ce veti alege. Puteti alege inchirieri multifunctionale sau cumparare.

Multifunctionala este foarte utila deoarece in loc de 3 aparate care sa ocupe spatiu, veti avea doar unul singur. Un alt avantaj al multifunctionalei il reprezinta modul de functionare, respectiv nu veti fi nevoit sa intoarceti pagina pentru a fi printata fata-verso.

Aceste tipuri de dispozitive pot fi inkjet sau laser.

Multifunctionalele inkjet actioneaza pe baza picaturilor de cerneala incalzite si imprima pe hartie prin cateva duze mici. Rezolutia este una mai buna decat la cele laser si poate printa chiar si hartia foto. Multifunctionalele pe baza de cerneala sunt mai accesibile ca si pret.  In cazul in care nu aveti suficient spat, multifunctionalele inkjet sunt potrivite din acest aspect.

Multifunctionalele laser au un pret ridicat si sunt destinate pentru utilizare profesionala. Aceste multifunctionale au o capacitate de stocare a hartiei de pana la 250 de coli si pot tipari mai mult de 2.000 de coli cu ajutorul unui singur cartus. In ceea ce priveste viteza de printare, multifunctionalele laser printeaza mult mai rapid, timpul de asteptare fiind redus.

Pentru ambele tipuri de multifunctionale, aveti nevoie de consumabile, o persoana care sa se ocupe cu instalarea, alegerea tipului potrivit precum si asigurarea mentenantei. Fiecare dintre aceste considerente implica atat batai de cap, cat si costuri suplimentare – cea mai buna optiune este inchirierea multifunctionalei.

In pretul abonamentului lunar aveti incluse consumabilele (fara hartie), livrarea si instalarea multifunctionalei in locul indicat de dumneavoastra, inlocuirea pieselor ce necesita schimbare, mentenanta asigurata de catre specialisti si consultanta in alegerea multifunctionalei potrivite.

De asemenea, in cazul in care nu mai aveti nevoie de folosirea echipamentului, contractul se poate incheia printr-un singur mesaj. Schimbarea multifunctionalei cu alta datorita cresterii sau scaderii volumului lunar de printare se poate face de asemenea oricand aveti nevoie. Posibilele reparatii se pot solutiona in termen de o zi lucratoare.

Pretul avantajos impreuna cu suportul tehnic alcatuiesc solutia perfecta de a inlatura grijile asupra multifunctionalei. Inchirierea unei multifunctionale presupune o singura actiune, aceea de a apasa pe butonul „PRINT” si nimic in plus.

Alegeti multifunctionala care se potriveste nevoilor intreprinderii dumneavoastra si uitati de celelalte griji! Nu va preocupati nici in ceea ce priveste instalarea acesteia, deoarece va fi facuta de catre cei mai buni specialisti pentru a inlatura eventualele defectiuni.

In functie de nevoile firmei dumneavoastra, puteti alege diferite tipuri de software care sa se potriveasca cel mai bine cu cerintele pe care le aveti. Inchirierea unei multifunctionale nu numai ca ajuta la o imbunatatire a nivelului de munca a angajatilor, ci si la economisirea monetarului. Multifunctionala este utila pentru ca reduce timpul de asteptare al printarii si in acelasi timp angajatii isi pot face munca obisnuita.

Tagged: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *