Cateva motive pentru alegerea unui dispozitiv iPhone

Cateva motive pentru alegerea unui dispozitiv iPhoneSmartphone-urile pot fi considerate inventia secolului, si cu siguranta nu este exagerata aceasta afirmatie. Aceste dispozitive pot suporta instalarea unui numar mare de aplicatii smartphone, care ne pot simplifica foarte mult viata.

In aceste conditii, fiecare persoana isi doreste un dispozitiv de ultima generatie, care sa faca fata tuturor cerintelor sale. Pe piata si-au facut aparitia mai multi producatori de telefoane mobile inteligente, insa Apple inca de la aparitia primlelor smartphone-uri si pana in prezent, se afla in topul preferintelor utilizatorilor.

Apple le propune utilizatorilor diferite telefoane mobile iPhone, care au un design elegant, sunt usor de utilizat, au o viteza de navigare rapida, si sunt disponibile in toate colturile lumii. In plus, exista mai multe caracteristici si avantaje pe care aceste telefoane mobile iPhone le au, iar in continuare puteti vedea care sunt cateva dintre acestea.

FaceTime

Un mare beneficiu exclusiv pentru iPhone si alte dispozitive Apple este functia FaceTime, care utilizeaza camera frontala a telefonului pentru a permite chat-urile video cu alti utilizatori de iPhone.

Acum, disponibila pentru a fi utilizata doar pe conexiunile Wi-Fi, puteti efectua acum apeluri video FaceTime prin date celulare cu iPhone 5. FaceTime este o modalitate personala de a ramane in contact cu familia, prietenii si clientii atunci cand geografia prezinta o provocare.

Camera foto

Camera iPhone este atat de avansata incat multi oameni aleg sa renunte la camerele digitale si isi folosesc iPhone-ul exclusiv in scopuri de fotografiere.

IPhone 5 dispune de o camera iSight de 8 megapixeli, care ofera fotografii cu 40 la suta mai rapid decat modelele anterioare si ofera, de asemenea, o caracteristica panoramica, care permite utilizatorilor sa obtina fotografii panoramice de 240 de grade, cu rezolutie de 28 de megapixeli. Camera iSight inregistreaza video in definitie inalta 1080p.

iPhone 11 in schimb, care la ora actuala este cel mai nou telefon lanasat de catre Apple, alaturi de iPhone 11 Plus si iPhone 11 Prox Max sta mult mai bine la capitolul camera foto. Acesta are camera foto principala de 12 + 12 MP, 4032 x 3024 px, autofocus, stabilizare optica a imaginii; in timp ce camera foto frontala este de 12 MP.

In ceea ce priveste dispozitivele iPhone, mai putin conteaza numarul mega pixelilor atunci cand vine vorba despre camera foto. Aceste smartphone-uri dispun de alte caracteristici ale camerei, care obtin intr-un final poze mai clare decat majoritatea telefoanelor Android, care au un numar mai mare de megapixeli.

icloud

IPhone-ul este un telefon ideal pentru a fi folosit daca detineti alte produse Apple, cum ar fi computere Mac, iPad-uri si iPod-uri. Cu serviciul iCloud gratuit al Apple, iPhone-ul impartaseste date, muzica, fotografii si contacte cu toate celelalte produse Apple.

Este o comoditate adaugata care elimina dificultatea transferului de date intre produse. De exemplu, cand faceti o fotografie pe iPhone, functia iCloud transfera automat fotografia pe computer, unde o puteti edita.

Alte avantaje

Exista cateva alte avantaje de care se bucura utilizatorii de iPhone. Unul dintre acestea este alegerea uneia sau a mai multor aplicatii, dintr-o lista de peste 800.000 de aplicatii, multe dintre ele fiind gratuite si disponibile pentru descarcare pe dispozitiv din App Store-ul Apple.

Un alt avantaj ale acestor telefoane mobile iPhone este Siri, asistentul virtual activat prin voce, care va poate ajuta cu orice, de la gasirea unui restaurant si deschiderea unei aplicatii pana la localizarea unui mecanic din zona si efectuarea unui apel telefonic.

Acestea sunt asadar cateva dintre motivele datorita carora este rentabil sa alegeti un telefon mobil iPhone, in momentul in care va aflati intr-un magazin gsm, sau cautati un smartphone la un magazin online.

Tagged: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *